reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

To i ja wstawię mojego balona 5 dni przed porodem :szok: niestety ze względu na jego wielkość nie zmieścił się w kadrze :-D
IMG_1482 - Kopia.jpg

reklama
ja mam teraz brzuch jak w 1 ciązy mniej wiecej w 16-17 tc.

też mnie wzięło na wspominki,
1 ciąża 17 tc i 37- nie doczekałam 40 tyg.

Załączniki

• 17.jpg
    17.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 37.jpg
    37.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 63
Śliczne macie brzuszki:)) ... U mnie też już brzusio widać. To moja pierwsza ciążą a brzuch wygląda jak bym miała mmega wzdecie nigdy w życiu nie miałam takiego brzucha chociaż pewnie dla obcych nie jest zauważalny.

Loleczka - sorrki :sorry: To zdjęcie z dzióbem było, a na otwartym nie chcę się za bardzo eksponować, więc usunęłam szybko :sorry:Obiecuję, że jak przejdziemy do trybu zamkniętego, to będę tam zdjecia na dłużej dawać :-)

A mi dziś mąż powiedział, że nabrałam innych kształtów w biodrach, talii i biuście :-) że po prostu jest 'coś inaczej' :-)

reklama
Toja podsumowuję 12 tydzień:
waga 49 kg (na + 1 kg)
obwód brzucha na wysokości pępka: 67 cm
No i brzuch sam w sobie:

Uploaded with ImageShack.us

Od ostatniego zdjęcia w ogóle się nie ruszył.

Do góry