reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Cwietka, jestem w szoku jak szybko |Ci brzuszek wrócila na miejsce...no i zazdroszę...bo mój juz nigdy nie był taki jak wcześniej, a teraz pewnie druga ciąza dołoży swoje trzy grosze...:baffled:
Agata, jaki ładniutki juz i mam wrażenie, ze szpiczasty... no i trzymam za slowoz tym wspiernaiem sie przy odchudzaniu:-)

Maghdalena, ślicznie!:tak:

Jagoda, teś pięknie!:tak:

W ogóle u Was wszystkich te brzuszki to ciązowe, a ja jak patrze na siebie, to cała przytyłami nie widać, że to ciązowy brzuchol, tylko raczej z mega przytycia...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Jagoda jak ci brzuszek wyskoczył. Śliczny!
Cwietka gratulacje że tak szybko miałaś piękny brzuszek. Ja nie mam zamiaru w tym pasie chodzić miesiąc, dwa czy pól roku, ale dla mnie wygląd tego wora po porodzie to jest tragedia, chciałabym coś na to zaradzic od razu:)

Dziękuję bardzo :-) Sama w szoku jestem, jak na to zdjęcie patrzę.No i nastawiam się, że taki cud już mi się nie powtórzy ;-)i teraz czeka mnie powolna walka z po-dzidziusiowym worem.

Agata
- brzusio już wystaje ponad piersi :-)

Maghdalena - prześlicznie z tym paskiem pod biustem! Brzuszek zgrabniutki!

Jagoda - gratuluję połówki! No i brzuch wypięty ślicznie.

reklama
Do góry