reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Cwietka, to wręcz nieprzyzwoite, żeby mieć taka figurę już miesiąc po o_O :D

Pięknie rośniecie, Dziewuszki!!
Lolka, Ty się nie martw, razem będziemy gubić - mi też grozi trzycyfrówka pod koniec, bo pewnie dobijam powoli do 90kg juz:dry:

A to ja w ubiegły piątek (17t5d)
Mam wrażenie, że same cycki ważą już z 7kg...

17t5d.jpg

reklama
cwietka ja proponuję, zebyś Ty nie wrzucała swoich zdjęć, bo tylko dołujesz człowieka tym swoim płaskim brzuszkiem :-D:-D:-D /żartuję oczywiście, wrzucaj foty wrzucaj, ale brzunio masz super płaski -miałaś ;-)/

Kupciusia - to Ci jeszcze powiem, że ja też nie wiem, jak to się robi, bo mi się samo zrobiło ;-) Miałam ambitne plany, żeby ćwiczyć i raz nawet się za 6 Wedera (czy kogoś-tam) zabrałam, ale po trzech brzuszkach stwierdziłam, że w nosie mam takie tortury :-D Tylko krecha długo mi się na brzuchu trzymała.

No i dziękuję bardzo. A więcej zdjęć dawać nie będę, bo mam tylko te dwa :-D

Cwietka - w życiu bym nie powiedziała, że to drugie zdjęcie jest robione miesiąc po porodzie:szok: Szczęściara ;-)

Ja się cieszę, że nie robiłam zdjęć brzucha zaraz po porodzie, bo pewnie ryczałabym patrząc na nie za każdym razem :-(

Agata - bardzo ładnie :-)

Maciejkaa, bardzo jesteś szczuplutka i masz taki delikatniusi ten brzuszek, ale już ładnie się pokazuje :)
Agata, no Twój jest superowski, fajny biust, fajny brzuch. Baaardzo kobieco!
Cwietka, albo masz tasiemca albo pakt z diabłem, że miałaś taki płaski brzuch miesiąc po porodzie ;)
A to ja dziś...

agat, gdzie ty masz te 90 kg? Ja widzę elegancką laskę z piłeczką i sexy cycem:-)
cwietka ty chyba jakiś pakt z diabłem zawarłaś za taką figurę, i teraz i po pierwszym porodzie:-) Daj namiar na tego diabełka:-) Maghdalena, uroczy brzuszek.:-)

reklama
Do góry