reklama
zenia.mi będę miała córkę :-):-)
Maciejkaa no ja mam termin porodu na 1sierpien/30 lipiec, więc pewnie jeszcze w lipcu się urodzi :-)
Iza piękny brzuszek, szczególnie z przodu:-) ja takich z przodu nie wstawiam bo jestem kwadratowa;-)
Maciejkaa no ja mam termin porodu na 1sierpien/30 lipiec, więc pewnie jeszcze w lipcu się urodzi :-)
Iza piękny brzuszek, szczególnie z przodu:-) ja takich z przodu nie wstawiam bo jestem kwadratowa;-)
Agata_K
Fanka BB :)
agat, gdzie ty masz te 90 kg? Ja widzę elegancką laskę z piłeczką i sexy cycem:-)
No mam te 90 prawie niestety. Jakoś na zdjęciach rzeczywiście wygląda to lepiej (może dlatego, że robię na ciemnym tle). Ale nie martwię się tym teraz, bo co się będę dołować, nie?;-)
Wiele osób mi mówi, że ciąża mi służy i że ładnie wyglądam - nawet, jeśli mówią tak z grzeczności, to biorę to za dobrą kartę;-)
A cyc jest wieeeeeeelki, uwierzcie. Grunt, że przy tej całej nadwadze nadal jestem zbudowana propotcjonalnie (coś a'la 90-60-90, tylko wszędzie +20, albo i lepiej)
Iza, żesz Ty pierunie jeden! Wyglądasz olśniewająco!!
No i wszystkie brzuszki są śliczne! Jagoda, u Ciebie wygląda wręcz cudnie!
Agata_K
Fanka BB :)
Zienia, a Ty już znasz płeć dzieciaków?
Zienia, a Ty już znasz płeć dzieciaków?
Nie chcą się ujawnić ale 27ego mam połówkowe i mam nadzieję, ze już wtedy sie rodzicom pokażą
reklama