reklama
Maghdalena
Fanka BB :)
AleksandraMaria, śliczniaście Ci brzusio wystaje super!
Loleczka, na zdjęciu absolutnie nie widać tej wagi ciężkiej, mówię Ci to ja, z klubu tych co 7 kg przybrały bardzo ładny ciążowy brzuszek!
Loleczka, na zdjęciu absolutnie nie widać tej wagi ciężkiej, mówię Ci to ja, z klubu tych co 7 kg przybrały bardzo ładny ciążowy brzuszek!
marzycielka81
Loleczka jaka waga ciężka??? śliczny brzuszek :-)
Loleczka
Loleczka Ty chudzinko, sliczny brzuszek ale z faldka przesadzilas, nawet jej nie zauwazylam!
Dziękuję za komplementy, widać jestem super fotografem, albo super fotogeniczna;-) Żeby nie było, że kokietuję, to ja naprawdę jestem grubasek... mam 168 cm i na zdjęciu 84 kg... no i jest ryzyko, że ciążę zakończę z wagą trzycyfrową... poprzednio zabrakło mi do niej 3 kg...Loleczka jaka waga ciężka??? śliczny brzuszek :-)
u mnie to raczej nie stanik,a lei tak dzięki za pocieszenie!Loleczka - ja z wagą kogucią też mam fałdkę na plecach, bo stanik mi się ciasny robi
E
Eweli85
Gość
Zaczarowana - jak się wygnę to mam podłużny wałek na brzuchu - jakby mięsień podłużny. Ostatnio nawem Mężuś się dziwił co to
reklama
K
kasiarj
Gość
Bardzo fajne brzuchy. I przestańcie marudzić o jakiś fałdach. Fałdy to będziemy miały po porodzie jak będzie nam wisiała torba kangura przez miesiąc Tym razem kupuję sobie na bank jakiś pas obciskający albo majtki pod pachy.