reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Loleczka Ty chudzinko, sliczny brzuszek :-D ale z faldka przesadzilas, nawet jej nie zauwazylam!
Loleczka, na zdjęciu absolutnie nie widać tej wagi ciężkiej, mówię Ci to ja, z klubu tych co 7 kg przybrały :) bardzo ładny ciążowy brzuszek!
Loleczka jaka waga ciężka??? śliczny brzuszek :-)
Dziękuję za komplementy, widać jestem super fotografem, albo super fotogeniczna;-) Żeby nie było, że kokietuję, to ja naprawdę jestem grubasek... mam 168 cm i na zdjęciu 84 kg... no i jest ryzyko, że ciążę zakończę z wagą trzycyfrową... poprzednio zabrakło mi do niej 3 kg...
Loleczka - ja z wagą kogucią też mam fałdkę na plecach, bo stanik mi się ciasny robi :-D
u mnie to raczej nie stanik,a lei tak dzięki za pocieszenie!

Zaczarowana - jak się wygnę to mam podłużny wałek na brzuchu - jakby mięsień podłużny. Ostatnio nawem Mężuś się dziwił co to :)

reklama
Bardzo fajne brzuchy. I przestańcie marudzić o jakiś fałdach. Fałdy to będziemy miały po porodzie jak będzie nam wisiała torba kangura przez miesiąc :-D Tym razem kupuję sobie na bank jakiś pas obciskający albo majtki pod pachy.

Do góry