reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Loleczka, przecież ty też do jakichś "otłuszczonych nie należysz, też będziesz super wyglądać, ale fakt że Samaola figurkę ma super.

:-Dwidać aparat kiepski ale fotograf za to super...zdziwiłabyś się jakbym Ci powiedziała ile teraz ważę...niektóre z Was tyle na finiszu nie będą miały:-p ale to nic... schudne potem...po pierwszej ciąży dałam rade to i teraz mam nadzieję też tak będzie:tak:

reklama
Jagoda, brzuch jak należy, a biodra znajdziesz za parę miesięcy:-), ja podobnie jestem w ciąży jak ty i też szukam, ale swojej talii...:-)

hehe aż się przeraziłam jak to zdjęcie na komputerze zobaczyłam, ale rano na szczęscie nie mam takiegoooo:-) to pewnie z całodziennego przejedzenia:-D hehe tak sobie wmawiam;p

Loleczka mi po 9 latach udało się zrzucić 27 kilo, i zaczynam z wagą jak w liceum, a nawet mniejszą, ale strasznie się trzęsę żeby nie przytyć dużo, bo w pierwszej ciąży dodałam 3 dychy, w drugiej startowałam z wysokiej wagi i przytyłam mniej ale też było mnie wiele, a jak w końcu schudłam, to zafasolowałam, ja motywację znalazłam w sobie dopiero po takim czasie, ale przecież dziewczyny, diety są dla ludzi, :-)najwyżej będziemy się wspierać przy odchudzaniu:happy:. U mnie ratunkim jest wzrost, mam 173., ale i tak ważę się codziennie rano.

Pięknie zaczynacie rosnąć!:)
Ja startowałam z wagą 85kg, ale od wymiotów mi spadła do 80. Teraz jest jakieś 82, a nie jestem wysoka (168cm). Na moje szczęście nie wyglądam na tyle kg, ale nie ma się co oszukiwać - będzie ze mnie pewnie Big Mama:szok::-D

Postaram się wrzucić fotki, choć brzuch to u mnie wydęty permanentnie i bez ciąży. Teraz mogę przynajmniej mówić, że to od dzidziusia, hehehe:rofl2:

No nareszcie ktoś z "moimi" gabarytami:-D ja się ostatnio nie ważę, ale czuję, że dobijam do ósemki z przodu;-) i tez mam 168 cm....:tak: będziemy się nawzajem pocieszać jak nam będą bebzuny świat przesłaniać:-D;-)

u mnie waga na początku 54kg(mam 163 cm), ale przez kikla dni wymiotów spadło 2 kilo, teraz już kilogram wrócił, i pewnie bedą się dokładać, nie zmniejszać, ale cóż jak się ciągle chce jesć:-D

O widzę sypnęło brzuszkami :-)

Loleczka- eee tam, nie pitol, że za dużo ważysz, bo zdjęcie prawdę nam powie ;-)

Jagoda - ło! rzeczywiście to zdjęcie przodem to już ciążowy brzuszek :-D Ale to pewnie kwestia ujęcia, bo z profilu jeszcze płaściutko.

To ja z tych kościotrupowych. Startuję z wagą 48 przy 160 cm (po świętach dobiłam do 49, ale pewnie już spadło). W poprzedniej ciąży dobrałam 16 kg, teraz mam nadzieję na tyle samo lub troszkę mniej, chociaż te kilogramy sie przy karmieniu piersią potem przydały, bo bez nich bym chyba w stan anorektyczny popadła :-D

reklama
Loleczko, mam koleżankę o jeszcze obfitszych kształtach. W ciąży dobiła do 105kg (utyła jakieś 28kg chyba), ale dość długo karmiła piersią i teraz waży ok 67kg i wygląda jak rakieta (jest ode mnie 2cm wyższa) :) Zawsze razem się borykałyśmy z dietą, a teraz patrząc na nią mam nadzieję, że po ciąży też mi się uda tak ładnie schudnąć :happy:

Jagódko, no to będziesz super atrakcyjną ciężarówką! :)

A prawda jest taka, że czy szczuplejsza, czy bardziej pulchna, każda przyszła mama jest PIĘKNA!!! :tak:

Do góry