reklama
samaola
Fanka BB :)
Cyc zrobił się pokaźnyprzynajmniej rozmiar większy, jak nie dwa wczoraj nacisnęłam pierś i wyleciało mleko szybko dość!
a brzuszek nie zmienił się zbytnio, no może wyczuwam małą wypukłość tuż nad spojeniem. Ponoć w drugiej ciąży wychodzi szybciej i jest większy, ważę też o 4 kg więcej niż na starcie z córcią.
a brzuszek nie zmienił się zbytnio, no może wyczuwam małą wypukłość tuż nad spojeniem. Ponoć w drugiej ciąży wychodzi szybciej i jest większy, ważę też o 4 kg więcej niż na starcie z córcią.
zaczarowana79
3*mama :-)
Samaola cudo i brawo za odwagę bycia pierwszą. Brzunio super i niech rośnie. Co do kolejek to nawet jak będziesz miała brzuch 9 cio miesięczny to na 100% znajdzie się ktoś bardziej "zmęczony", wiem z doświadczenia. :-) No to rośnijmy zdrowo.
zaczarowana79
Loleczka, super. Ja w takim razie nie mam jeszcze z czym wyskakiwać. :-)ŚLicznie rośniecie dziewczynki.
zaczarowana79
Loleczka, przecież ty też do jakichś "otłuszczonych nie należysz, też będziesz super wyglądać, ale fakt że Samaola figurkę ma super.Ja to w zasadzie się tak nie cieszę, że brzuchol już wywaliło...tylko problem z ciuchami teraz
Samaola, szczuplutka jesteś, to super będziesz wyglądała z piłeczką
reklama