reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

mgd i imię córeczki też bardzo mi się podoba- czy ono oznacza coś konkretnego? bo zawsze mi się kojarzy, ze imiona właśnie egipskie, arabskie mają jakieś ukryte znaczenie;-)

reklama
mgd
oooo tęsknisz za PL? na stałe już tam mieszkasz czy jest szansa powrotu?
Imię bardzo oryginalne i mnie się podoba, chociaż faktycznie w PL pewnie uznane zostałoby za męskie. Ja mam koleżankę ze studiów ma na imie MIRIAM i na wykładach zawsze sprawdzając obecność czytali "Pan Miriam...".
a z tym porodem to nigdy nie wiadomo, chociaż domyslam się, ze ostatnie tygodnie musiałaś przeżyć. Sam stres... Ale co ciąża- to inna jak mówią więc mam nadzieję i 3mam kciuki aby tym razem obeszło się bez wcześniejszych interwencji.

EWCIK tak to prawda, imiona muzulmanskie(nie tylko egipskie) zawsze maja znaczenie. Dlatego dobierane sa bardzo uwaznie i nie wzgledem "mody".
Kawsar to imie jednek z dwoch rzek w raju. Imie to niesie swiezosc, zycie i ukojenie...i to jest dokladny opis tego co mojam corka wniosla w moje zycie po tylu cierpieniach :)

NABAWE sklamalabym gdybym powiedziala ze tesknie... Polska to nie jest juz moja bajka...nie sadze abym kiedys tam znowu wyladowala...
brak tolerancji i otwartosci na inne kultury i religie, albo chociazby szacunek do "innosci" mnie skutecznie odpycha...

mgd cudowne to co piszesz o imieniu!!! Twoja wiedza na temat muzłumanów musi być imponująca.. ciekawi mnie to bardzo, inne kultury..

EWCIK jestem jedna z nich wiec sika rzeczy musze znac swoja religie :) nie podarzam slepo za kultura ;) wiem w co wierze :)

dziekuje za mile slowo :)

IZA odezwala sie a co wstawila caaaaala mase zdjec :-D

reklama
Do góry