reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
(...)
Maghdalena - jak ja Ci zazdroszczę normalnego biustu! A i brzuszek taki malutki...
(...)
Dzięki :) a biust mam wreszcie normalny. Urósł o jakieś 2,5 rozmiaru i nareszcie jest proporcjonalny, bo ja zawsze na niedosyt biustowy cierpiałam :) a brzuch się zatrzymał i czuję się nareszcie proporcjonalna, bo jak na samym początku tak wystrzelił, to się wystraszyłam :)

Multimama, wyglądasz prze-pięknie!!! Jak prawdziwa multimama :)))

Multi!!!! Super brzusio! Troche większy moze niż nasze ale za to będziesz miała podwójna nagrodę!!! Wlasnciwie potrojna o raz ze bliźniaki to jeszcze parka ^^ farciara :p

multimama- ależ Ty fajnie wyglądasz no i te bliźniaki....nie zebym chciała od zycia niewiadomo czego ale mieć bliźniaki? to bym nie uwierzyła ze moze być aż tak dobrze :p

Super piłeczki dziewczyny!
All me jak z obrazka :))
Multimama no wiekszy może troszkę ale właśnie podwojne szczęście :))!

A faktycznie im więcej widać tym większy ruch tu się zrobił :D

Ostatnia edycja:
to chyba my nie mamy jak z toba konkurowac :D chyba wiekszosc z nas chcialaby blizniaki :D ty wrocisz do wagi a my o blizniakach dalej mozemy pomarzyc ^^

reklama
Do góry