reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Maghdalena super brzuszek, zgrabniutki, prwnie te kilosy to ci w cycuchy poszly :cool2: ale faktycznie wyglada nawet na miejszy niz w 14tc

marzycielka81 tez malutki brzunio co? kurcze fajnie bedziecie mialy z chudymi brzuszkami

multimama no mamy tylko dwie mamy blizniaczki i tez jestem ciekawa jak sie u was zabawa rozkreca, zienia juz pokazala (w sumie niewiele tam ma jeszcze :-p) teraz twoja kolej :-):-):-)

19 t 1 d

b03a871d2e933212.jpga50db363b3f71c91gen.jpg

Załączniki

• a50db363b3f71c91gen.jpg
    a50db363b3f71c91gen.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 73
  • b03a871d2e933212.jpg
    b03a871d2e933212.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 79
woooow jakie wy śliczne jesteście wszystkie! i jak ja mam tu mój brzuch zamieścić :(
no ale dzisiaj mi mężu cos pocyka to moze się zdecyduje :p

reklama
Marzycielka 1. Masz pewnie mało tluszczyku 2. Moze dzidzia sie przykleilo do kręgosłupa/ ułożyło sie wzdłuż a nie poprzek... Niemartw sie tylko smaruj hehe ja to sie boje o te małe brzuszki ze wyskocza z nienacka i porozrywaja was :/

All me, jaka okraglutka piłeczka rowniotka! Slicznie !!

Do góry