reklama
Agata_K
Fanka BB :)
Dziewuszki - piękne brzuchatki jesteście!!
Zienia, ja po Twoich postach spodziewałam się wielkiego bandziocha, a Ty taka proporcjonalna, szczupła! Oczywiście brzuch widać, ale nie jest większy, niż te pojedyncze w cale! Może się bliźniaki tam przytulają mocno
A to ja i tzw Franko-Maćko-Tomko-Piotrek vel Gonzo (zdjęcie z ubiegłego piątku - myślę, że około +4/ +5kg bo ja się ważyłam w niedzielę półtora tyg temu, to było +3kg, ale trochę nawpierdzielałam się od tamtej pory;-))
PS. nie wiem, co to za kropki - chyba lustro było brudne (co za obciach)
Zienia, ja po Twoich postach spodziewałam się wielkiego bandziocha, a Ty taka proporcjonalna, szczupła! Oczywiście brzuch widać, ale nie jest większy, niż te pojedyncze w cale! Może się bliźniaki tam przytulają mocno
A to ja i tzw Franko-Maćko-Tomko-Piotrek vel Gonzo (zdjęcie z ubiegłego piątku - myślę, że około +4/ +5kg bo ja się ważyłam w niedzielę półtora tyg temu, to było +3kg, ale trochę nawpierdzielałam się od tamtej pory;-))
PS. nie wiem, co to za kropki - chyba lustro było brudne (co za obciach)
Załączniki
Kupciusia
Fanka BB :)
Ale macie dziewczyny super brzuchale. No już zdecydowanie nie da się ich pomylić z niczym innym jak dzidziolowy domek . A multimamie to tak tych bliźniaków zazdroszczę... mogłabym brzuchol nawet na taczce wozić przed sobą byle mieć bliźniaki
Kupciusia no nie wiem nie wiem czy po podźwiganiu chwilę podwójnego ciężaru nie zmieniłabyś zdaniaAle macie dziewczyny super brzuchale. No już zdecydowanie nie da się ich pomylić z niczym innym jak dzidziolowy domek . A multimamie to tak tych bliźniaków zazdroszczę... mogłabym brzuchol nawet na taczce wozić przed sobą byle mieć bliźniaki
Agata_K brzusio fajny i super, że tak mało przybrałaś :-)
reklama