reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Dziewuszki - piękne brzuchatki jesteście!!

Zienia
, ja po Twoich postach spodziewałam się wielkiego bandziocha, a Ty taka proporcjonalna, szczupła! Oczywiście brzuch widać, ale nie jest większy, niż te pojedyncze w cale! Może się bliźniaki tam przytulają mocno;)

A to ja i tzw Franko-Maćko-Tomko-Piotrek vel Gonzo (zdjęcie z ubiegłego piątku - myślę, że około +4/ +5kg bo ja się ważyłam w niedzielę półtora tyg temu, to było +3kg, ale trochę nawpierdzielałam się od tamtej pory;-))

20t5d.jpg

PS. nie wiem, co to za kropki - chyba lustro było brudne (co za obciach:p:p:p)

Załączniki

• 20t5d.jpg
    20t5d.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 79
Ale macie dziewczyny super brzuchale. No już zdecydowanie nie da się ich pomylić z niczym innym jak dzidziolowy domek :). A multimamie to tak tych bliźniaków zazdroszczę... mogłabym brzuchol nawet na taczce wozić przed sobą byle mieć bliźniaki :-D

Ale macie dziewczyny super brzuchale. No już zdecydowanie nie da się ich pomylić z niczym innym jak dzidziolowy domek :). A multimamie to tak tych bliźniaków zazdroszczę... mogłabym brzuchol nawet na taczce wozić przed sobą byle mieć bliźniaki :-D
Kupciusia no nie wiem nie wiem czy po podźwiganiu chwilę podwójnego ciężaru nie zmieniłabyś zdania :-D

Agata_K brzusio fajny i super, że tak mało przybrałaś :-)

reklama
Do góry