reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Ewcik, jaki wieloryb, cudaśny brzunio.

Iza super w tej jasnej bluzce.

A to moje do kolekcji i mój śmieszny brzuch:-D:-D:rofl2: IMG_4071.jpg

Załączniki

• IMG_4071.jpg
    IMG_4071.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 45
(...)
Iza - powiem Ci szczerze, że przy takich złośliwych znajomych powinnaś była to pierwsze zdjecie na fb wrzucić Niby brzuszek ten sam, ale sukienka i pasek potrafią cuda zdziałać. W tej białej jesteś laseczka, z fajną pupą, a w szarej myszka. I szczerze to wcale mi się to szare zdjęcie nie podoba - Ty potrafisz tak fajnie zapozować i się zaprezentować, że się zdziwiłam, jak to szare zobaczyłam.

Iza - na tym pierwszym zdjęciu to jesteś zajebista laska :-) Masz świetną figurę :tak:

Iza w tej białej bluzeczce wyglądasz prześlicznie, mega kobieco i sexy

Popieram i zgadzam się w 100%
Na pierwszej foci przesexownie i przezgrabnie i prześlicznie, "z jajem". Na drugiej jakoś tak smutnawo, bez Twojego charakterystcznego paseczka i "jaja" ;)

Jagoda, no faktycznie, pisanka! Tylko malować :)))

dziewczyny, oto moja pierwsza fotka ciążowa ever, muszę się zabrać za dokumentowanie, bo jeszcze trochę bym się od tego migała i już by była musztarda po obiedzie!

ciekawe kto mieszka w tym domku :)
19w4d.png

Załączniki

• 19w4d.png
    19w4d.png
    39,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry