reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Jagoda - dobrze, że zahaczasz ciążą o Wielkanoc, a nie o Boże Narodzenie ;-) Ciekawe, jak byś wyczarowała z brzucha choinkę :-D

Dorka - o?! Jesteś pierwszą znaną mi (poz mną samą :-p) osobą, która łączy róż z czerwienią!

cwietka, muszę się przyznać, że troszeczkę podkręciłam to zdjęcie, w rzeczywistości jest tam róż (fuksja), matcheka i taki ciemny koral. ale uwielbiam takie połączenia kolorystyczne, a w szczególności kiedy taka pogoda za oknem :/ a najbardziej to chyba lubię pomarańcz z różem :)

a kobietki, jak tam u was z wagą? bo u mnie +5 od początku.

książkowo czy nie, ta waga jest przerażająca...
ale pocieszam się, że jak będę stopniowo przybierać to będą (mam nadzieję) mniejsze rozstępy. bo chyba najgorzej jest tak jak się wystrzeli nagle i później ta skóra nie wyrabia.

no wlasnie, ale co maja mowic mamy co przytyly 7-10kg huh a uwazaja na to co jedza, staraja sie ruszac wiecej etc hehe tak mowie o sobie :p, (nie udalo sie schudnac, a na wage sie pogniewalam i od 3dni sie nie waze bo pokazala +1.5kg z dnia na dzien !!! )
- jutro wizyta to mnie sie okaze, ja stawiam na zepsuta wage w domu :D

ale według zdjęć Ci wszystko proporcjonalnie poszło w brzuszek i piersi, także nie ma co narzekać, nie jest jeszcze tak najgorzej ;)
ja się obawiam stanu np. w 8-9 miesiącu, kiedy to będzie szedł najpierw brzuch a potem dopiero cała reszta :szok:

no na szczescie wszystko proporcjonalnie sie ulozylo (tylko po twarzy widac, musze sie ciagle usmiechac bo inaczej wygladam jak chomik)
a w 8-9miesiacu mamy prawo do wielkiego ogromnego brzucha heh zawsze mozna zwalic na dziecko ze sie wypielo lol

To i ja dodam tutaj domek mojej dzidzi ;)
U mnie jak narazie 3 kg na plusiku

Załączniki

• DSC_0163.jpg
    DSC_0163.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry