reklama
mysiolek
Zaangażowana w BB
Ewcik - śliczny brzunio
Dziewczyny w ok. 20 tyg, a bolą Was już plecy od ciężaru z przodu?
Dziewczyny w ok. 20 tyg, a bolą Was już plecy od ciężaru z przodu?
Loleczka
Fanka BB :)
Ewcik, jaki wieloryb?? toż ja widze śliczna ciężaróweczkę!!!:-)
Mysiolek, ja jak dłużej pochodzę albo postoję to mnie czasem pobolewa... ale ponieważ bardzo sie boję, ze niedlugo te bóle mogą pojawiac się znacznie częściej i byc mocniejsze to kupiłam juz pas podtrzymujący bebzun Oppo 4062 Pas ciążowy - OPPO Medical - stabilizatory ortopedyczne na bóle i urazy stawów. może nie wygląda zbyt wyjściowo, ale będzie bolało, to bedzie mi pewnie wszystko jedno...aby tylko sobie ulżyć...;-)
Mysiolek, ja jak dłużej pochodzę albo postoję to mnie czasem pobolewa... ale ponieważ bardzo sie boję, ze niedlugo te bóle mogą pojawiac się znacznie częściej i byc mocniejsze to kupiłam juz pas podtrzymujący bebzun Oppo 4062 Pas ciążowy - OPPO Medical - stabilizatory ortopedyczne na bóle i urazy stawów. może nie wygląda zbyt wyjściowo, ale będzie bolało, to bedzie mi pewnie wszystko jedno...aby tylko sobie ulżyć...;-)
Maghdalena
Ewcik, jaki piękny!!! A to pępek wystający czy cośtam innego? Dla mnie to jest mega urocze, taka "kropka nad i" ten pępek już się nie mogę doczekać u siebie
dorkazz
Zaangażowana w BB
mysiolek, mnie okropnie plecy bolą, aż się zastanawiam, czy do jakiegoś fizjoterapeuty się nie wybrać. mam zamiar się zaopatrzyć w taką piłkę gimnastyczną, będzie służyć do siedzenia i do jakichś ćwiczeń, bo czasem tak boli, że ciężko wytrzymać
Loleczka, a tak z ciekawości, ile taki pas kosztuje? grube miliony? czy da się przeżyć?
a co do brzuszków to wszystkie śliczne, pomimo że każdy inny
ja u siebie widzę olbrzymią różnicę pomiędzy widokiem rannym a wieczornym, wieczorem to mi wygląda na 7 miesiąc, a rano na 3/4
wiecie, że nie mam ani jednej fotki jeszcze? poważnie, muszę się zebrać!
Loleczka, a tak z ciekawości, ile taki pas kosztuje? grube miliony? czy da się przeżyć?
a co do brzuszków to wszystkie śliczne, pomimo że każdy inny
ja u siebie widzę olbrzymią różnicę pomiędzy widokiem rannym a wieczornym, wieczorem to mi wygląda na 7 miesiąc, a rano na 3/4
wiecie, że nie mam ani jednej fotki jeszcze? poważnie, muszę się zebrać!
Loleczka
Ja kupiłam ten pas uzywany za 20 zl, ale widziałam na allegro nowe w cenach około 60 zł
Muszisz się koniecznie poprawić i porobić pare fotek...bo potem będzie szkoda, ze pamiatek nie ma...wiecie, że nie mam ani jednej fotki jeszcze? poważnie, muszę się zebrać!
_Ewcik_
Ewcik, jaki piękny!!! A to pępek wystający czy cośtam innego? Dla mnie to jest mega urocze, taka "kropka nad i" ten pępek już się nie mogę doczekać u siebie
hihihi nie pępek, pas od spodni jeszcze jest za duży
reklama
Maghdalena
hihihi nie pępek, pas od spodni jeszcze jest za duży
Oops, no to sorawka