reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

wieloryb wyszedł na ląd :-p

20 tydzień
b1.jpg

Załączniki

• b1.jpg
    b1.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Ewcik, jaki wieloryb?? toż ja widze śliczna ciężaróweczkę!!!:-)

Mysiolek, ja jak dłużej pochodzę albo postoję to mnie czasem pobolewa... ale ponieważ bardzo sie boję, ze niedlugo te bóle mogą pojawiac się znacznie częściej i byc mocniejsze to kupiłam juz pas podtrzymujący bebzun Oppo 4062 Pas ciążowy - OPPO Medical - stabilizatory ortopedyczne na bóle i urazy stawów. może nie wygląda zbyt wyjściowo, ale będzie bolało, to bedzie mi pewnie wszystko jedno...aby tylko sobie ulżyć...;-)

Ewcik, jaki piękny!!! A to pępek wystający czy cośtam innego? Dla mnie to jest mega urocze, taka "kropka nad i" ten pępek :) już się nie mogę doczekać u siebie :)

mysiolek, mnie okropnie plecy bolą, aż się zastanawiam, czy do jakiegoś fizjoterapeuty się nie wybrać. mam zamiar się zaopatrzyć w taką piłkę gimnastyczną, będzie służyć do siedzenia i do jakichś ćwiczeń, bo czasem tak boli, że ciężko wytrzymać

Loleczka, a tak z ciekawości, ile taki pas kosztuje? grube miliony? czy da się przeżyć?

a co do brzuszków to wszystkie śliczne, pomimo że każdy inny :)
ja u siebie widzę olbrzymią różnicę pomiędzy widokiem rannym a wieczornym, wieczorem to mi wygląda na 7 miesiąc, a rano na 3/4
wiecie, że nie mam ani jednej fotki jeszcze? poważnie, muszę się zebrać!

Loleczka, a tak z ciekawości, ile taki pas kosztuje? grube miliony? czy da się przeżyć?

Ja kupiłam ten pas uzywany za 20 zl, ale widziałam na allegro nowe w cenach około 60 zł :tak:

wiecie, że nie mam ani jednej fotki jeszcze? poważnie, muszę się zebrać!
Muszisz się koniecznie poprawić i porobić pare fotek...bo potem będzie szkoda, ze pamiatek nie ma...:tak:

reklama
Do góry