reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
KATHY-24 masz przepiekny brzuszek...w ogóle ślicznie sie prezentujesz jako kobieta w ciązy, Jesteś drobniutka....ale brzuszek ma juz niziutko jakos...chyba ze masz tak od poczatku (zreszta podobnie jak ja).Przez caly okres ciązy brzuch miala po kolana..minus byl taki ze bardzo duzo siusialam bo dzidzius byl nisko umiejscowiony...ale za to szybciutko urodzilam- choc być może nie to mialo na to wplyw
Dziekuje za komplementy a wszyscy wkoło trąbia ,że jestem gruba :-zawstydzona/y:!Aż przykro się robi.............a ja tylko mam maleństwo w brzuszku ,ktore sobie rośnie;-)a potem przecież juz taka nie bede ale co ja ludziom bede tłumaczyc a najgorzej ,że tak rodzinka gada!.A nisko to on jest juz od dawna tzn cały czas a lekarz mówi ,że to normalne każda inaczej chodzi w ciąży .A może to wrażenie sprawia też to ,że mam małe piersi i nie wisza one tak jakby na brzuchujak u niektórych kobitek .Pocieszyłaś mnie z tym szybkim porodem oby sie sprawdziło hehe:-)A może ma tez wpływ ,że mała juz dawno główką ułozona i brzuch dlatego taki niski ale przeca mi nie zwisa hehe.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziewczyny jak zwykle piekne brzuszki!!!!!!!!!!!
33 tydzien
33 tydzien
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Iwonka ale z ciebie laska!!!!
Jednak brzuszek dodaje sexapilu!!!!!!!!!1No zatkało mnie tak świetnie Ci z brzuszkiem i nie dziwie się twojemu mężczyźnie.........
Jednak brzuszek dodaje sexapilu!!!!!!!!!1No zatkało mnie tak świetnie Ci z brzuszkiem i nie dziwie się twojemu mężczyźnie.........
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Moje wczorajsze najedzone brzuszki!!!!
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
kurcze a tu drugi czemu mi odrazu nie wskoczył????????
reklama