reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
Piękne brzusie kochane :-)
mój tez podrósł, może sesje mąż mi zrobi to wstawie:-D
Oj zmieniacie te awatorki, a ja wzrokowiec jestem, i calą historie Waszą miałam przypisaną do zdj w awatorku, a teraz się tak zakręciłam, że ... hehe

hmmm to ciekawe jak to sie dzieje, bo nawet jak nie odłożył Ci sie tłuszczyk to przeciez dziecko, łożysko, wody ważą....może i teraz to wszytsko waży ze trzy kilo...

No widzicie, tu taki pokaźny brzuszek i 3 kilo u niektórych 15 kilo a brzuszek wcale nie jest duży

Dziwne to jest, hehehe
Ale cóż , anatomia kobiety.....

no też mi się to dziwne wydaje, bo naprawde jem dużo :-D
Ale do porodu mam jeszcze 9 tygodni to wszystko możliwe ;))
Ważne jest to, żeby dzidzia była zdrowa i Ty żebyś się dobrze czuła w swoim ciele (ja się czuję źle)
No i żeby wrócić szybko do formy z przed ciąży jak już się urodzi heheh ;-)

reklama
No to i ja się pochwalę moją śliczną córcią :-) Te zdjęcia udało mi się zrobić z filmu z usg, bo niestety zdjęć nie dawali. Troszkę się namęczyłam, bo strasznie ruchliwa ta nasza dzidzia - co zresztą czuję to coraz lepiej :-D Lekarka nie była w stanie zmierzyć jej kości nosowej, bo cały czas się odwracała! Nie byliśmy długo zdecydowani czy iść na 3d, ale naprawdę warto! To było przy okazji usg połówkowe, więc wszystkie pomiary porobione i wszystko ok - a to najważniejsze.
16.jpg13.jpg02.jpg

Do góry