reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
czasami nie mogę oderwać od niej oczu :) I jak tą rączką drapała się po główce - cudny widok... W ogóle to istny cud, jak taka kruszynka, które nie waży jeszcze nawet kilograma wygląda jak dziecko i wszystko już ma na swoim miejscu...

Dziewczyny Ja mam kolezanke ktora twierdzi ze w ciazy schudla 5 kilo ale byla troszke przy kosci wiec dziecko mialo gdzie sie ulokowac ale slyszalam ze tak tez sie zdarza a synka urodzila duzego normalnie ponad 3 kilo wiec JA nie wiem jak to jest Ja przechodze druga ciaze i znowu jestem bardzo gruba w pierwsze ciazy bylo plus 21 kilo i nie wiem czy teraz nie dogonie tej wagi znowu :) ale pocieszam sie ze w 8 tygodni spadlo 18 kilo wiec mam nadzieje ze i tym razem mi sie uda tylko ze wtedy bylam 5 lat mlodsza no i to tez na zrzucenie wagi moze miec jakis wplyw tak mi niektorzy mowia ale Ja jestem dobrej mysli i maz mnie tez wspiera w tej kwesti ze napewno mi sie uda :)

jaaakie cudowne brzuchole.....
przyszlamama- zazdroszcze ze przytylas tylko 3kg i ze duzo jesz;) jak ja bym jadla jeszcze obiady i kolacje normalnie to ja nie wiem, a juz przytylam ponad 30kg. ale to wszedzie łącznie z ramionami stopami normalnie wszedzie;/ a teraz mi w cycki idzie

DSC07109.JPGlewy profil <--DSC07114.JPGa to przodzik <--DSC07113.JPGtroche boczkiem <->-DSC07112.JPG
a to wszystko dzis :) 5 minut temu.. a jutro 29 TYDZIEN !:)

reklama
Do góry