reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Co do Damqelle teraz to już chyba niektóre dziewczyny ją doganiają. Ale pamiętam w jakim byłam szoku, jak pierwszy raz zajrzałam w wątek brzuszków jakoś w lipcu, kiedy u mnie jeszcze nie było nic widać, a Damqelle wrzuciła zdjęcie megabrzuchola (bez urazy oczywiście) z takim motylkiem chyba. Wtedy to byłam pewna, że to mnoga ciąża;-)

reklama
Co do Damqelle teraz to już chyba niektóre dziewczyny ją doganiają. Ale pamiętam w jakim byłam szoku, jak pierwszy raz zajrzałam w wątek brzuszków jakoś w lipcu, kiedy u mnie jeszcze nie było nic widać, a Damqelle wrzuciła zdjęcie megabrzuchola (bez urazy oczywiście) z takim motylkiem chyba. Wtedy to byłam pewna, że to mnoga ciąża;-)
Ja jak się tylko dowiedziałam że jestem w ciąży to od razu wyskoczył brzuch - taka moja uroda ;) Ale denerwuje mnie jak wszyscy mówią że na pewno coś z terminem pokombinowałam i NA PEWNO urodzę wcześniej, A tu niespodzianka - już połowa listopada - a ja dalej chodzę :) Jakbym już od połowy ciąży była w 8 miesiącu. I na dodatek cały ten brzuch zajmuje jedna mała dziewczynka :) Ale jak ma charakter po mamusi - to pewnie ma tam wszystko, ja sobą też zajmuję dużą powierzchnię :)

Ja jak się tylko dowiedziałam że jestem w ciąży to od razu wyskoczył brzuch - taka moja uroda ;) Ale denerwuje mnie jak wszyscy mówią że na pewno coś z terminem pokombinowałam i NA PEWNO urodzę wcześniej, A tu niespodzianka - już połowa listopada - a ja dalej chodzę :) Jakbym już od połowy ciąży była w 8 miesiącu. I na dodatek cały ten brzuch zajmuje jedna mała dziewczynka :) Ale jak ma charakter po mamusi - to pewnie ma tam wszystko, ja sobą też zajmuję dużą powierzchnię :)
ale sie usmialam z tym "chomikowaniem" szczerze mowiac moja bratowa tez miala mega brzusio ale przed porodem to dopiero mialam mega brzuch i nawet damqelle daleko do niej. ja Ci zazdroszcze Kochana tego brzusia- przynajmniej widac ciaze u Ciebie, u mnie nadal wiele osob robi wielkie oczy jak mowie z koncem grudnia rodze;/ ale z drugiej strony juz mi jest tak ciezko a co dopiero jeszcze z wiekszym brzuchem;/ i tak nie zmienia to faktu ze jest jestem fanką brzusia damqele ;p

ale sie usmialam z tym "chomikowaniem" szczerze mowiac moja bratowa tez miala mega brzusio ale przed porodem to dopiero mialam mega brzuch i nawet damqelle daleko do niej. ja Ci zazdroszcze Kochana tego brzusia- przynajmniej widac ciaze u Ciebie, u mnie nadal wiele osob robi wielkie oczy jak mowie z koncem grudnia rodze;/ ale z drugiej strony juz mi jest tak ciezko a co dopiero jeszcze z wiekszym brzuchem;/ i tak nie zmienia to faktu ze jest jestem fanką brzusia damqele ;p
No kochana, ciężko to się robi dopiero jak brzucho zjedzie na dół:)
Mi w każdym razie z Magdą tak ciężko było w ostatnim miesiącu, miałam mega brzucho i jeszcze jak zjechał to normalnie prawie na kolanach go miałam :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry