reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

A to mój brzuszek :) w 31tc

w poprzednim zdjęcie się nie wgrało...

Załączniki

• brzucho.jpg
    brzucho.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sliczny brzusio !!

ariska--- dobre:) według 1,2,4 - miesiac 7:) a według 3 juz 8 :) hahaha zakres błędu 1 miesiac:)

katka - śliczny bunio :)

ariska - fajne te tabelki. Ja mam termin na 31 stycznia więc liczę sobie zawsze każdy miesiąc kalendarzowy, tzn. teraz do końca listopada jak ktoś pyta to jestem w 7 miesiącu. Bo ludzie z tymi tygodniami to wielkie oczy robią :)

Też muszę moim wielgachnym buniem się pochwalić :) Może po południu Misiek jakieś fotki mi porobi bo wcale nie ma weny ostatnio...

wg gazety claudia 9mc trwa 5tygodni, a jak urodzisz w 40tygodniu to aż 7 ciekawe hehe.
Ja mam tak samo jak ty termin na ostatniego to można powiedzieć że ostatniego listopada zacznie się 9mc;)

DSC_0639.jpgDSC_0717.jpg

No z tymi miesiącami to jest dziwnie. Ja już mówię ,że jestem w 8, bo małą urodziłam w 37 tygodniu i mam wrażenie ,że teraz będzie podobnie. Ważyła 3100g .

Ale śliczne wasze brzuszki:) Gratulacje:) Ja jestem w 33 tygodniu ciazy wiec wychodzi ze zaczynam 8 miesiąc:) Już zaczynam sie bac ale wierze ze sobie poradze:) Buziaczki

no te tabelki to wodę z mózgu robią - ja liczę tak - skoro mam rodzić 24 stycznia
to 24 dnia każdego miesiąca zaczynam kolejny miesiąc ciąży i tyle :-)

reklama
Do góry