ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hej Kobitki, ja tez juz wstałąm...
Dzisiaj w nocy nie było tak strasznie, zamieniliśmy sie miejscami z Miskiem i wygodniej mi sie spało... może 5 razy do kibelka wstawałam.
Ogólnie to jestem nie do zycia.
Mam wielki dołek, wydaje mi sie ze... bo jakby to powiedziec Kamil bardziej woli Telefon ode mnie Kupił sobie ostatnio nowy telefon i siedzi na nim i gra w Pokemony śmieszne, i tak juz jest od tygodnia, a potem twierdzi ze nie wie o co jestem zła, ostatnio sie zdenerwowałam i wygarnełam mu wszystko ze zmienił sie strasznie i wg... a on mowi ze wyymyślam i jak zadaje mi jakies pytanie dlaczego niby sie zmienił to ja zaczynam płakac jak głupia i to tak sama od siebie... jak mu wygarnełam to miałam spokój na jeden wieczór, ale jak dzis sie powtórzy to zakomunikuje mu ze jutro zostaje u mamy( mam szkołe w czwartek piątek i sobote) ze ma mnie dzis zawieśc i niech sobie gra... zobaczymy kto pierwszy zatęskni...
jeszcze bardziej zdenerwowało mnie to ze zamówilismy 2 wyprawki na allegro... pierwsza przyszła juz po 2 dniach od zamówienia cudowna jak w opisie zadbane czyściutkie... 420 zł kosztowała
druga to zbiła mnie z nóg... nie dośc ze przyszła po 9 dniach to w dodatku ciuszki to chyba nawet nie były wyprane(na zdjęciach wyglądały ślicznie , zadbane i wg) a jak rozpakowałam z Kamilem paczke to byliśmy w lekkim szoku, z 50 ciuszków moze 7 było bez plam w dodatku bucik bez pary skarpetki to samo... szkoda gadac;/;/;/;/;/
a babka wydawała sie taka miła.... pssss
Koniec z takimi zakupami przez allegro...
mmmm Mandarynki...
za tobą też chodzą tak jak za mną?? matko boska ja to bym zabiła za mandarynki, moja mama mówiła mi ze jak była ze mną w ciąży to straszną ochotę miała na arbuzy a ze wtedy czasy były jakie były, u nas dwójka dzieci i jeszcze 4 cioci bo remont robili to mamusia kupiła sobie i musiała sie chowac na podwórku z tym arbuzem bo nie było by czym podzielić xd
może dlatego ja teraz nie cierpię arbuzów...
ale Mandaryneczki to zawsze jak jestem w mieście, no i jeszcze jak Misiu wraca z pracy nie zapomni wstąpić to tez kupi a za mną od wczoraj chodzi chałka taka mmmm z prawdziwym masełkiem i cynamonem mniam pychotka^^
PS: w tym samym dniu mamy wizytę^^
Ja to się kocham od początku bez prezerwatywy, no bo jest strasznie duża różnica z i bez;]
Ale dziękuje za info będę pamiętała.
Moniaivoy- Najlepsiejszego
:*
DUŻO ZDRÓWKA^^
Dzisiaj w nocy nie było tak strasznie, zamieniliśmy sie miejscami z Miskiem i wygodniej mi sie spało... może 5 razy do kibelka wstawałam.
Ogólnie to jestem nie do zycia.
Mam wielki dołek, wydaje mi sie ze... bo jakby to powiedziec Kamil bardziej woli Telefon ode mnie Kupił sobie ostatnio nowy telefon i siedzi na nim i gra w Pokemony śmieszne, i tak juz jest od tygodnia, a potem twierdzi ze nie wie o co jestem zła, ostatnio sie zdenerwowałam i wygarnełam mu wszystko ze zmienił sie strasznie i wg... a on mowi ze wyymyślam i jak zadaje mi jakies pytanie dlaczego niby sie zmienił to ja zaczynam płakac jak głupia i to tak sama od siebie... jak mu wygarnełam to miałam spokój na jeden wieczór, ale jak dzis sie powtórzy to zakomunikuje mu ze jutro zostaje u mamy( mam szkołe w czwartek piątek i sobote) ze ma mnie dzis zawieśc i niech sobie gra... zobaczymy kto pierwszy zatęskni...
jeszcze bardziej zdenerwowało mnie to ze zamówilismy 2 wyprawki na allegro... pierwsza przyszła juz po 2 dniach od zamówienia cudowna jak w opisie zadbane czyściutkie... 420 zł kosztowała
druga to zbiła mnie z nóg... nie dośc ze przyszła po 9 dniach to w dodatku ciuszki to chyba nawet nie były wyprane(na zdjęciach wyglądały ślicznie , zadbane i wg) a jak rozpakowałam z Kamilem paczke to byliśmy w lekkim szoku, z 50 ciuszków moze 7 było bez plam w dodatku bucik bez pary skarpetki to samo... szkoda gadac;/;/;/;/;/
a babka wydawała sie taka miła.... pssss
Koniec z takimi zakupami przez allegro...
Ja zajadam mandarynki właśnie :-)
mniam mniam, mój mi kupił
mmmm Mandarynki...
za tobą też chodzą tak jak za mną?? matko boska ja to bym zabiła za mandarynki, moja mama mówiła mi ze jak była ze mną w ciąży to straszną ochotę miała na arbuzy a ze wtedy czasy były jakie były, u nas dwójka dzieci i jeszcze 4 cioci bo remont robili to mamusia kupiła sobie i musiała sie chowac na podwórku z tym arbuzem bo nie było by czym podzielić xd
może dlatego ja teraz nie cierpię arbuzów...
ale Mandaryneczki to zawsze jak jestem w mieście, no i jeszcze jak Misiu wraca z pracy nie zapomni wstąpić to tez kupi a za mną od wczoraj chodzi chałka taka mmmm z prawdziwym masełkiem i cynamonem mniam pychotka^^
PS: w tym samym dniu mamy wizytę^^
Naprawdę???Dziewczyny oglądałyście dziś "Między kuchnią a salonem" było o sexie w ciąży...
byłam w szoku jak powiedzieli, że w ciąży należy się kochać w prezerwatywie, podobno, sperma zawiera progesteron, który wywołuje skurcze macicy, czyli przyspiesza poród, zalecają około terminu porodu współżyć bez prezerwatywy <wow>
A i jeszcze co mnie zdziwiło, że podczas stosunku penis dotyka główki dziecka, podobno żadnego zagrożenia seksem nie ma, jedynie jak jest ciąża zagrozona, przodujące lozysko, lub zmiejszająca się szyjka macicy... a tak to wrecz sex zalecany ...
Ja to się kocham od początku bez prezerwatywy, no bo jest strasznie duża różnica z i bez;]
Ale dziękuje za info będę pamiętała.
A u mnie jak się bawi to cieknie mi z piersi strasznie ostatnio całą piżamkę miałam tym ufajdaną;/No, właśnie ja tez się pierwszy raz spotkałam z info, że trzeba się kochać z gumeczką U mnie jak narazie nie zaobserwowałam jakiś skurczów, za to jak mój się bawi cycuszkami, to brzuch mi twardnieje momentalnie...
Moniaivoy- Najlepsiejszego
:*
DUŻO ZDRÓWKA^^
Witam Kochane;-)
Wczoraj chyba po raz pierwszy odkąd jetem w ciazy miałam MEGA DOŁEK:-( Tak po postu chciało mi sie wyć....bo powodu własciwie zadnego, pozatym ze jest mi strasznie ciężko, ledwo co sie w łózku obracam, ciągle cos gdzies boli, kłuje i ciągnie...:-(a to jeszcze miechy-2
Dobrze że Moje Kochanie mnie utuliło , pogłaskało po głowce i juz jakos lepiej na duszy:-) Może to juz teraz takie stany dziwne będą, taki płacz znikąd...:-(
Czy też tak miewacie Kobietki???
Ja mam tak od samego początku
Mój Misiek mówi ze nieraz ma już mnie dosyc bo focham się o byle co a potem rycze nie wiadomo z jakiego powodu.
Kurde^^
Pomyłka to mialo byc napisane na Styczniu xd
no na głownym;/
ale gapa ze mnie, ale zaraz za to wkleje zdjęcie z dzisiaj rana:]
[/link][/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Ostatnio edytowane przez moderatora: