reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Tysia - ta pomarancza na udach to nie tylko u Ciebie.. sama nie znikne:( niestety... ale jak zaczniemy zrzucac po ciazy wiecej sie ruszac masowac , wklepywac to napewno do lata juz go niebedzie:)

reklama
a to moj brzusio w 20 tygodniu :)

20 weeks.jpg

hej dziewczyny ja nie umiem wstawić zdjęcia..pomocy..:(
Tysiu jeżeli chcesz wstawić tu minaturkę zdjęcia - to tu w edytorze wiadomości jest taka ikonka z drzewkiem "wstaw zdjęcie" wystarczy poszukać na dysku interesujący cię plik i wstawić
A jeśli ma to być duże zdjęcie możesz skorzystać ze stronki ImageShack® - Online Media Hosting za pomocą przycisku browse wyszukujesz zdjęcie które chcesz dodać, naciskasz "prześlij teraz"i z kodów które pojawią się pod zdjęciem kopiujesz kod forum i wklejasz tu w wiadomości

Kochane jak tak oglądam wszystkie brzuszki, to bardzo widać różnice wielkościową, u jednych juz piekne duże brzusie, a u niektórych mniejsze, ciekawe od czego to zalezy ??? :-)

aniwar -ano, dużo osób mi mówi że nie widac tych 15kg, niestety waga nie kłamie, a mój organizm czuje dodatkowe kilogramy, szybciej się męcze, zaczęłam się bardzo pocić, kiedyś nie odczuwałam dyskomfortu potu, ale wiadome uroki ciąży, wierzę, że zrzucę i zobaczę na wadzę 59kg:-)

klaudos, Madlen80, monciaa, Carii, aniwar - dziekuję za ciepłe oceny, przyjemnie tak przeczytać trochę miłych słów o sobie tymardziej jak się az tak zmienia figura :-)

reklama
Do góry