reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
Ariska- masz racje dają już w kość, ja po prostu już nie mogę, nie wiem jak mam spać...przed ciążą cały czas spałam na brzuchu albo na plecach, a teraz z brzuszkiem problem xd a na plecach podobno nie wolno....a na boku juz mnie szlak trafia za przeproszeniem...Jak mam iść spać to normalnie płacze:(
hehe^^
5djyyx8dzilhc73l.png
[/url][/IMG]

No to pora na moje brzuchacze. Końcówka 20stego tygodnia. Jednak bez porównania z 17stym, bo jakoś nie dawało mi spokoju, że tak świecę publicznie gołym brzuchaczem:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSCI0039.jpg
    DSCI0039.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Kashyaa brzuszek pieknie rosnie :tak:

Juz niedlugo bedziemy mialy co dzwigac :-D Ja wlasnie ostatnio ogladalam swoje poprzednie zdjecia z 9 miesiaca i nie moge uwierzyc jaki ten brzuch byl ogromny! Juz zapomnialam jak to bylo:-)

Kashyaa - śliczny :)

A my wczoraj byliśmy u znajomych i tam byli jeszcze inni ludzie. Znajoma mówi, że chce być przy porodzie a taki facet mówi: a kto tutaj jest w ciązy?
No to się zgłosiłam a on na to powiedział, że w życiu by nie podejrzewał :( :-:)-:)-(

reklama
Ariska- masz racje dają już w kość, ja po prostu już nie mogę, nie wiem jak mam spać...przed ciążą cały czas spałam na brzuchu albo na plecach, a teraz z brzuszkiem problem xd a na plecach podobno nie wolno....a na boku juz mnie szlak trafia za przeproszeniem...Jak mam iść spać to normalnie płacze:(
hehe^^
5djyyx8dzilhc73l.png
[/url][/IMG]

Dla mnie spanie to jest masakra. Na plecach lekarz mi powiedział ze czasem można sobie odpocząć i żeby zmienić pozycję ale nie za długo. Ja przed ciażą też zawsze na brzuchu spałam a teraz dlatego po nocach spać nie umie bo się ułożyć nie potrafię ;/. Wogóle brzuch mam mały i czasem się smieje że wyglądam jakbym porzadny obiad zjadła :D

Do góry