reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

piekne fotki kobietki zazdroszcze tym ktore ujerzaly siusiaka tez chce taki zobaczyc :-) jesli wogole dzieciatko sie pokaze :-)

reklama
a tu moj brzusio z dzisiaj :-) DSC01192a.jpg

Dziewczynki - pięknie rosną brzuszki styczniowe. Jaka śliczna galeria się u nas robi. Jak tak Was oglądam to mówię do Miśka żeby zobaczył sobie Wasze bo ja takiego nie mam a on na to : bo Twój pod fałdkami się chowa, ale on tam jest :) i wmawia mi że też u mnie widać i że mnie wydymało, a mi się wydaje że tylko widać że grubas jestem...

malutka - ale śliczny :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, ale macie fajne brzuszki! :-) Az milo popatrzec:tak:

Ja dzisiaj zrobilam foty swojego, wiec tez wstawiam. Mam nadzieje, ze mi sie uda, bo pierwszy raz to robie :-p
Brzuchol 18 tyg 3 dni

brzuchol 18tyg3dni.jpg brzuch 18tyg3dni.jpg

Ostatnia edycja:
bosze! dziewczyny ale wy duże brzuszki już macie! normalnie szok! pięknie! a moj nic nie rosnie znajomi sie pytaja dlaczego nic nie widac a ja sie śmieję że to urojona ciąża ! !
Madlen80 ile masz wzrostu jeżeli mogę zapytać? ja mam 172cm jestem w 20 tyg i nie mam takiego brzuszka !

Dzieki dziewczyny :-)
key ja mam 170 cm wzrostu. To jest moja druga ciaza, wiec pewnie dlatego jest wiekszy. W tej ciazy brzuch mi juz bylo widac w 13 tygodniu :tak: Tzn byl maly , ale na tyle widoczny, ze przed znajomymi ukryc sie ciazy juz nie dalo :-D.
W pierwszej ciazy na tym etapie mialam mniejszy brzuch, mimo, ze tez nie byl maly i ogolnie mialam dosc spory brzuch . Nawet mierzylam sobie centymetrem, to w pasie /mierzylam na wysokosci pepka/ w czasie calej ciazy przybylo mi wtedy pol metra :szok::-D

Madlen - ależ Ci fajnie sterczy :))))

Ja jak tak porównuję sobie z moimi poprzednimi dwoma bąbelkami to teraz mam dużo mniejszy brzuch. A mówili wszyscy, że przy trzeciej dzidzi to będzie większy... Na początku wydawał się duży a teraz jakoś mały jest. Może wzdęcia miałam takie albo co...

u mnie w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie :-) ale czy jest większy to chyba nie ;-)
muszę odszukać fotki z brzuszkiem z Gabi to zrobię porównanie ;-)

reklama
dziewczyny śliiiiiiiiczne te brzusie już macie, cuda normalnie:) a ja dalej wyglądam jakbym się po prostu najadła porządnie hihi, a rano to już prawie w ogóle nie widać, popołudniu już bardziej, chyba będę miała brzuchol po mamie - ona też miała bardzo malutki, a ze mną jak była to wiadomo USG nie było, to ciągle ją straszyli, że na pewno ze mną będzie coś nie tak skoro ma taki mały brzusio, a ja się urodziłam zdrowiutka i w sam raz (3150 ważyłam), więc pewnie tak dobrze zacznie być u mnie widać pod koniec 6 m-ca, a ja już bym chciała dumnie z brzuszkiem paradować:)

Do góry