reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

I dobrze

jedynaki mają się nie fajnie..
sama jestem jedynaczką to wiem...

ja mam brata, więc parka:-)
a sama marzę o dwójce więc napewno pomyslimy z mężem ale najlepiej z 3 lata rożnicy tak jak ja mam z moim bratem:-) dokładnie 2 i pół roku róznicy, rocznikowo 3 lata, więc jak urodzę to z 2 lata poczekamy :p

reklama
Ja zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci:-) chłopca i dziewczynkę...i moje marzenie się spełniło.A teraz czekam na trzecie dzieciątko i nie mogę się doczekać az się urodzi:-)
Czekam na nie tak samo i z taką samą radością jak na pierwsze czy drugie:tak:

eevcia - naprawdę piękny i duży. Rozstępy normalna rzecz. Ja nie mam na brzuchu ale za to mam całe nogi od pasa po kolana i piersi. Ale na brzuchu widzę już gdzie się pojawią po porodzie

evcia brzusio duży....a rozstępami się nie martw....taka Twoja uroda....[/QUOTE]

No niestety na to wygląda że taka moja uroda bo smarowanie brzuszka nic nie pomogło. Ech, nie wiecie jak mi było trudno sie pierwszy raz pokazac przed mezem z tymi rozstepami... Kochany pomogl mi sie pogodzic z tym ze sa ale zal mi troszke szczerze jak patrze na wasze, takie gładziutkie, sliczne :sorry2:

ja mam brata, więc parka:-)
a sama marzę o dwójce więc napewno pomyslimy z mężem ale najlepiej z 3 lata rożnicy tak jak ja mam z moim bratem:-) dokładnie 2 i pół roku róznicy, rocznikowo 3 lata, więc jak urodzę to z 2 lata poczekamy :p

Miedzy moimi córeczkami będzie właśnie 2,5 roku różnicy- wydaje się że to super różnica :-)

A to mój prezent pod choinkę 1.jpg

dziewuszki sliczne brzuszki!!!
Ja w pępku mam 109cm, mam nadzieję, że więcej nie będzie, chociaż póki co rozstępów nie mam, ale tłumaczę to sobie tym, że nie bardzo miałyby gdzie wyjść - brak wolnego miejsca na skórze po tyciu i chudnięciu z czasów młodości :-D
u mnie rowniez brak wolnego miejsca na nowe rozstepy.. pozostaly mi blizny ale jakos sie tym nie filmuje.. fakt fajnie miec piekna gladka skore, no cóż nie kazdytak moze miec..

Rozumiem, że rozpakowujecie go w Boże Narodzenie?:-) Uroczy.

Chciałabym, ale chyba poczekam jeszcze chociaż do Trzech Króli. Natomiast termin mam na 20 stycznia więc babcia z dziadkiem też będą zadowoleni z takiej niespodzianki na ich święto. Jednym słowem prezent dla każdego :-)

Co do rozstępów to też nie mam na brzuchu ani jednego. Ale miałam ubaw 4 miesiące temu u gin. Rozebrałam się a on pyta " rozstępy są"
ja na to "są, zawsze miałam. On ogląda brzuch i mówi "co ty gadasz, nie ma ani jednego" a ja na to " no jak panie doktorze, na udach i tyłku mam od kilku lat a przecież Pan nie pytał gdzie" Głupio mi było strasznie, że ja taka niedomyślna. :-D

reklama
Do góry