reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Olu zdjęcia z hotelu wyślę Ci jutro, bo nie mam przy sobie płytki ze zdjęciami. Mam nadzieję, że nie zapomnę Jechaliśmy z Triady i jesteśmy obydwoje bardzo zadowoleni. Wczasy nie były bardzo drogie, bo za 2 tygodnie all inclusive z przelotem, hotel 4 gwiazdki zapłaciliśmy po ok 1800 PLN od osoby, z tym, że to była jakaś promocja z okazji dnia kobiet, czy coś takiego... Ale w last minute było jeszcze taniej
Tak więc zdjęcia podeślę jutro A co do spotkania w wakacje - bardzo chętnie Będziemy mogły zintegrować nasze Maleństwa - w końcu w ten sam dzień mają się rodzić Astronomiczne bliźniaki )
Tak więc zdjęcia podeślę jutro A co do spotkania w wakacje - bardzo chętnie Będziemy mogły zintegrować nasze Maleństwa - w końcu w ten sam dzień mają się rodzić Astronomiczne bliźniaki )
Ja sie wlasciwie tez zastanawialam kiedy jest dobry okres na pierwsze wakacje. Mysle ze po kilku miesiacach spokojnie mozna jesli z dzieckiem i z mama jest wszystko ok. Pewnie wypadaloby sie ograniczyc do lotow nie dluzszych niz 3 godzinki (co nam znacznie ogranicza wybor miejsc) lub jazdy samochodem. My pewnie pomyslimy o czyms w pazdzierniku bo wtedy maz ma zawsze kilka wolniejszych dni. Teraz bedzie mial tez caly tydzien w marcu wiec zastanawim sie czy nie wybrac sie jeszcze gdzies we dwojke. Tyle, ze z wyliczen bedzie to juz prawie 30 tydzien no i moze troche za pozno. A takie prawdziwe dlugie wakacje z dzieckiem to pewnie dopiero latem 2007 - w odwiedziny do dziadkow i rodzinki ;D
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
aniasorsha, pewnie ze zabieram malenstwo ze soba!
a co do pomocy, to dalam tutaj fotke mojego rodzenstwa raz i oni maja 8 i 10lat wiec hehe, nie za bardzo sie beda nadawac chyba do opieki nad niemowlakem
tak czy siak na pewno bedzie wesolo!
z przyszlym tatusiem tez jakis mily wyjazd musimy sobie wymyslic
jak wszystko z dzieckiem jest OK, to mozna jezdzic na wakacje, ja bylam z mama i moja siostra kiedy mala miala 2 tygodnie!my zawsze z maluchami jezdzilismy i nic im nie bylo
a co do pomocy, to dalam tutaj fotke mojego rodzenstwa raz i oni maja 8 i 10lat wiec hehe, nie za bardzo sie beda nadawac chyba do opieki nad niemowlakem
tak czy siak na pewno bedzie wesolo!
z przyszlym tatusiem tez jakis mily wyjazd musimy sobie wymyslic
jak wszystko z dzieckiem jest OK, to mozna jezdzic na wakacje, ja bylam z mama i moja siostra kiedy mala miala 2 tygodnie!my zawsze z maluchami jezdzilismy i nic im nie bylo
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wracajac do fotek z wakacji ;D
tu nasza brygada udajaca sie na weekend na dzialke :laugh: w lipcu ostatniego lata
oj milutko bylo ;D
ten facet obok to nasz znajomy, zdjecie robil dyzurny fotograf czyli narzeczony ;D
a tu nastepnego dnia drzemie sobie slodko..........do czasu az ktos mnie napadl z aparatem
tu nasza brygada udajaca sie na weekend na dzialke :laugh: w lipcu ostatniego lata
oj milutko bylo ;D
ten facet obok to nasz znajomy, zdjecie robil dyzurny fotograf czyli narzeczony ;D
a tu nastepnego dnia drzemie sobie slodko..........do czasu az ktos mnie napadl z aparatem
Masz Agatatje bardzo sympatyczny wyraz twarzy- i faktycznie podobna jestes do Renee Zellweger
Drzemka- ech- Agataje- ja własnie o niej teraz marzę!
Śliczne fotki- wyjechałabym sobie gdzies..ale by juz było cieplutko..świecilo słoneczko..a nie taka plucha..ślizgo na drodze..brrry
Wczoraj bylismy w naszym domku- w lesie, ale co z tego..jak plucha taka, chlapa- zero atrakcji:/..Pies ze spaceru wrócił cały w błocie ..moje spodnie i buty też ..eee..dziś mam dzień do narzekania..nie wyspałam sie:/
Drzemka- ech- Agataje- ja własnie o niej teraz marzę!
Śliczne fotki- wyjechałabym sobie gdzies..ale by juz było cieplutko..świecilo słoneczko..a nie taka plucha..ślizgo na drodze..brrry
Wczoraj bylismy w naszym domku- w lesie, ale co z tego..jak plucha taka, chlapa- zero atrakcji:/..Pies ze spaceru wrócił cały w błocie ..moje spodnie i buty też ..eee..dziś mam dzień do narzekania..nie wyspałam sie:/
aniasorsha
Olu, zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia z hotelu
aniasorsha
I jeszcze jedno z Mołością Mojego Życia...
Dziękuję Aniu za pamięc o zdjęciach..musiało być naprawdę wspaniale..ale nie widzę brodzika dla dzieci..pisałaś,że taki rodzinny hoteik a tutaj tylko wielki basen..wiesz pytam się bo mam córcię 4 letnią i dla niej musiałby być brodzik... A hotelik położony jest na wzgórzu czy po prostej idzie sie, tak jak pisałaś deptakiem nad morze?
reklama
aniasorsha
Olu deptakiem idzie się zupełnie po płaskim. Co do basenu, to ta część po lewej stronie , od strony trawki i słomianych parasoli jest zupełnie płytka. Właściwoe, to tam nawet nie ma progu, tylko wchodzi się po dnie jak w morzu. I aż do tego przewężenia jest płytko. Ja miałam gdzieś chyba po pas mniej więcej, o ile dobrze pamiętam. Natomiast ta prawa strona jest głęboka - 2,5m chyba, tak, że nawet można sobie poskakać. No i oczywiście ratownik na etacie.
Na zdjęciach tego chyba nie widać, ale po lewej stronie w głębi jest też mały placyk zabaw - jakieś huśtawki itp. Nie pamiętam dokładnie, bo wtedy nie zwracałam na to uwagi :0 Teraz to bym na 100% popatrzyła. Poza tym po prawej stronie, w głębi za leżakami jest kort tenisowy i pole do mini golfa, tak więc jest się czym zająć I w co zaangażować takie właśnie starsze dziecko To wszystko oczywiście jest bezpłatne. Kręcili się tam też animatorzy - moja zmora, bo na siłę chcieli wciągać nas do zabaw, ale dzieciaki to za nimi biegały
Na stołówce były też specjalne krzesłka dla małych dzieci.
Hmm, czy coś jeszcze, to dokładnie nie pamiętam, bo nie zwracałam na to większej uwagi. Że dostaje się łóżeczko do pokoju to wiem od kierownika - sporo z nim rozmawiałam i właśnie namawiał nas na dzieciaka i żeby koniecznie z nim przyjechać za rok
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to śmiało
Pozdrawiam
Na zdjęciach tego chyba nie widać, ale po lewej stronie w głębi jest też mały placyk zabaw - jakieś huśtawki itp. Nie pamiętam dokładnie, bo wtedy nie zwracałam na to uwagi :0 Teraz to bym na 100% popatrzyła. Poza tym po prawej stronie, w głębi za leżakami jest kort tenisowy i pole do mini golfa, tak więc jest się czym zająć I w co zaangażować takie właśnie starsze dziecko To wszystko oczywiście jest bezpłatne. Kręcili się tam też animatorzy - moja zmora, bo na siłę chcieli wciągać nas do zabaw, ale dzieciaki to za nimi biegały
Na stołówce były też specjalne krzesłka dla małych dzieci.
Hmm, czy coś jeszcze, to dokładnie nie pamiętam, bo nie zwracałam na to większej uwagi. Że dostaje się łóżeczko do pokoju to wiem od kierownika - sporo z nim rozmawiałam i właśnie namawiał nas na dzieciaka i żeby koniecznie z nim przyjechać za rok
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to śmiało
Pozdrawiam