reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Ypra- typowo ciazowy brzunio piekny
alex2
Fanka BB :)
Ypra piękny brzusio, piękna lordoza lędźwiowa, wszystko na swoim miejscu :-)
tiramissu84
Satyna jeszcze nic straconego :-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
mam tak samo z zakupami hehehe, kochanie ja już zaraz do 90-tki dobije, ale wiem, że zrzucę, ja to jak kaczka szybko łapię kilogramy, ale szybko też zrzucam, dobrze, że mam skórę elastyczną i się dostosowuje :-)A
Ja też mam dystans do siebie, doła łapię w chwili zakupów, kiedy mierzę coś w przymierzalni. Ale zaraz wracam do sibie i kupuję sobie np. tortillę Kiedyś mówię do mojego męża, że poza mną świata nie widzi, a on na to.."pewnie, cały mi przysłaniasz"
tiramissu, cudne zdjęcia, super pamiątka :-)
domki nasze już takie pokaźne
white_orchid
Ypra piękny brzusio, piękna lordoza lędźwiowa, wszystko na swoim miejscu :-)
a no wlasnie, a ja jestem jakby na tym odcinku lordozowym prosta tzn. jak sie dziwn ie nie wygne to nie mam tego wciecia dziwna sprawa
ciekawe czy wynika to ze zdiagnozowania u mnie kiedys skrzywienia kregoslupa na tym odcinku
pscółka i spółka
White - a masz już brzuszek, bo to chyba on głównie powoduje tą deformację?
Mam pytanko co do rozstępów, one pojawiają się w trakcie, czy po ciąży? Ja niestety okularnica i nie wiem czy ich nie mam, czy po prostu nie widzę
Mam pytanko co do rozstępów, one pojawiają się w trakcie, czy po ciąży? Ja niestety okularnica i nie wiem czy ich nie mam, czy po prostu nie widzę
reklama
tiramissu84
W trakcie ciąży, ale na piersiach jeszcze czasami przy karmieniu także trzeba się ciągle smarować i po bioderkach też, bo w różnych miejscach się niestety objawiają! zapytaj mamy, czy ma rozstępy po ciąży, po to czytałam, że największy czynnik, który ma pływ na nie ;/