reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

reklama
To i ja wstawię, to już jakieś 2-3 tyg temu wieczorenm ale teraz jest taki normalnie ;-)
IMG_0398_zps83eb7fa5.jpg

zonqa - Fajna fryzura. Ja nigdy nie mam pomysłu na moje włosy.. no bo co tu wymyślić jak się kręcą jak na baraniej głowie :/
aaaa19 - łooo. Taki duży brzuch już masz. Ładny. Jeszcze trochę, a pępka nie będzie. Dla mnie to było najśmieszniejsze przy Antku - znikający pępek, który się pojawił dopiero po porodzie :)

Krolewna - zazdroszcze ci ze jeszcze brzucha nie masz, ja tez jestem z natury chuda, ale brzuch i w tej i w poprzedniej ciazy wywalilo mi juz w 3 msc :(
Uwazam, ze to zle, chcialabym miec brzuch jak najpozniej i jak najmniejszy - im mniej skora sie rozciagnie tym mniejsze prawdopodobienstwo rozstepow i tym szybciej wracasz do formy po porodzie.

aaa - wrzucaj nastepnym razem bardziej z profilu, wtedy lepiej widac wielkosc :)

Ja wam wrzuce moj brzuch dzisiaj w 14 TC wieczorem.

reklama
Krolewna - zazdroszcze ci ze jeszcze brzucha nie masz, ja tez jestem z natury chuda, ale brzuch i w tej i w poprzedniej ciazy wywalilo mi juz w 3 msc :(
Uwazam, ze to zle, chcialabym miec brzuch jak najpozniej i jak najmniejszy - im mniej skora sie rozciagnie tym mniejsze prawdopodobienstwo rozstepow i tym szybciej wracasz do formy po porodzie.

aaa - wrzucaj nastepnym razem bardziej z profilu, wtedy lepiej widac wielkosc :)

Ja wam wrzuce moj brzuch dzisiaj w 14 TC wieczorem.

wiesz co ja tam nie wróciłam do formy po porodzie, zrobił mis ie taki tłusty gruby wałek na brzuchu ;/ i nie piszcie ze przesadzam :p bo moze jestem ogólnie szczupła i drobna, ale ten brzuch wygląda fatalnie swzczegolnie przy własnie tej szczupłej figurze, typowy ciążowy wałek ;p ale po porodzie w sekundzie jak mała wyszła miałam brzuch mniejszy niz przed ciążą ale nie zakładałam sobie pasa poporodowego i sądze ze to przez to sie narżady tak poukładały ze mnie wydeło
a powiem wam ze chodziłam prawie rok na fitness płaski brzuch i mimo iz chudłam ten wydęty brzuch został i tak juz pewnie będzie
aa moj brzuch już wysadziło od momentu tego zdjęcia :p albo po jedzeniu po prostu tak bardzo widac i przy obcisłej bluzce :p

Do góry