reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

lwica piekny!! już też zaczyna być widoczny :tak:
white_orchid u mnie w pierwszej ciaży bardzo długo nie było nic widać...a ja czekałam i czekałam. Nic się nie stresuj :-)

ja mam taki. ale szczerze mówiąc jak nie wciągałam to miałam prawie cały czas taki :p

Załączniki

• ciąża.jpg
    ciąża.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
wchite_orchit mi w pierwszej ciąży mimo że mam trochę ciałka tu i tam to brzuszek bylo widać dopiero ok 6-7 miesiąc :) a dalsi znajomi którzy nie wiedzieli to dopiero ok 8 miesiaca zaczynali się pytać czy w ciąży jestem :) dlatego teraz jestem zdziwiona że aż tak szybko widać :)

lenka, lwica, white,klaudia tak jak każda ciąża inna tak i brzuszki ale i tak wszytkie śliczne:-)
ja to mam juz wielki i zastanawiam się czy to przez to, że trzecia ciąża, czy co:cool:

Piękne domki :)
Ja muszę swój sfotografować i w końcu wkleić :)

White - ja w pierwszej ciąży do 5m nie miałam nic. Ani górki ani fałdka czegokolwiek.. a jakoś na przełomie 5/6m z dnia na dzień nie mogłam spodni zapiąć tak mnie wypchało do przodu.

White nic sie nie martw, jeszcze Ci urośnie , zobaczysz, ja w 1szej to 6 miesiącu było coś widać, teraz to jednak miięśnie są już bardziej rozciągnięte to i dzieciątko się bardziej wypycha

lwica jaki słodki brzuszek,
whiteorchid nic się nie martw, wszystko ok i tak jak pisały dziewczyny wyskoczy pewnie koło 6 m-ca albo później ;-)
klaudia kolejna chudzinka, powoli zaczyna coś widać :tak:

reklama
zonqa: ładne włoski :))

a tu oto moj brzuch :D ale powiem wam szczerze ze na zdjęciu wyszedł jakiś wyjątkowo płaski albo to mnie sie wydaje ze jest taki wielki :p:confused2:

Do góry