reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
andariel to komplet :-p
mamoM my mamy w domu grające ustrojstwa np. gitarę, a to gabarytowo się do nas nie zmieści plus to był Ich pomysł, a M się zgodził, jeżeli to będzie u Nich:-p plus nie pasuje do pokoju...

No to kronikarsko - w górach z Tatą rok 2013 r. ( już zapowiedziałam, że to nowa świecka tradycja będzie )

Załączniki

• P1010059.jpg
    P1010059.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0085.jpg
    DSC_0085.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0095.jpg
    DSC_0095.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC_0112.jpg
    DSC_0112.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0123.jpg
    DSC_0123.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0172.jpg
    DSC_0172.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 68
forever po kim Calineczka ma taką bujną czuprynkę?:tak::-) mam wrażenie, że Krysia na każdym specjalnie staje, co by Jej fotkę cyknąć?;-) widać, że czas z Tatą spędzony aktywnie!
Aestima nie:-p

reklama
Felkaa - i ja i Tata mamy gęste włosy z tym, że ja dodatkowo grube, więc chyba po mnie :happy: Te fotki to the best of bez "uśmiechu" Młodej tej skrzywienia ust. :-p Pojechali się "górować", kartkę z proponowanymi aktywnościami dostali, coś jeszcze dobrali, w ogóle tam okres międzysezonowy, np. muzea 11.11. nieczynne a ani słowa na stronie....:baffled: Zresztą Tata przyjął mój styl aktywnego wypoczynku a Krysia siłą rzeczy.... A moja koleżanka która ma roczną córkę - i syna w wieku szkolnym - zastanawia się ( jak dla mnie nie ma tematu ) czy może z małą zwiedzać.... :eek:

Do góry