czad, czad, czad!!! sama nie wiem, który strój najbardziej mi się podoba - wszyscy wyglądają świetnie!!! Emi miała prześliczną pelerynkę a Leoś fajnie kolorystycznie dobraną bandamkę na głowę skąd miałaś strój pielęgniarki i kościutrupa? bo nie pamiętam czy pisałaś.
reklama
andariel
mama super dwójki :]
Felkaa - dzięki! strój kościotrupa (lindex) wyszperałam własnoręcznie w lumpku, strój pielęgniarki wyszperała - również w lumpku - babcia, a czerwoną pelerynkę (mam do niej 2 wersje spódnic jeszcze - czerwoną oraz z motywem kwiatowym, powinien by jeszcze koszyczek, ale Emka się spod peleryny wyrywała) uszyła z polaru babcia. Wszystko w rozmiarze 110-116, więc typowo przedszkolny gabaryt;-)
andariel
Te stroje to tak przy okazji szperania trafione, a że w stanie idealnym, żal było nie wziąć. Ostatnio widziałam w tesco suknie księżniczek za 90 zł - a kiczowate, że strach. Teściowa ma maszynę, materiały, a ja wyobraźnie, więc działamy.
Mamy takie same podkolanówki ( szare w serduszka - tzn.Ninka ma). Emi z gitarą jaka powaga! Co to za domek? To dzisiejszy prezent?
Mamy takie same podkolanówki ( szare w serduszka - tzn.Ninka ma). Emi z gitarą jaka powaga! Co to za domek? To dzisiejszy prezent?
przy okazji jest najlepiej, bo pewnie jakby się chodziło specjalnie za takim strojem, to by się nic nie znalazło; ja kupiłam Emi sukienkę 'świąteczną' z kapturkiem, wygląda jak Pani Mikołajową hihi dziś ją wystroiłam do dziadków znalazłam w lumku za 7zł wieczorem wkleję fotki;-)
co do podkonalówek to Emi sięgają aż do połowy ud;-) dostała w prezencie; domek mamy od pół roku (prezent urodzinowy); dzisiaj Mikołaj pod poduszką zostawił dla Niej Kicię kocię w pociągu:-)
co do podkonalówek to Emi sięgają aż do połowy ud;-) dostała w prezencie; domek mamy od pół roku (prezent urodzinowy); dzisiaj Mikołaj pod poduszką zostawił dla Niej Kicię kocię w pociągu:-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
ANDARIEL przeuroczo cała 3ka wyglądała. Stroje pierwsza klasa :-)
FELKA Emi z gitarą zmiażdżyła moje serce :-) prze-pięk-ne!!
FELKA Emi z gitarą zmiażdżyła moje serce :-) prze-pięk-ne!!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - stroje bardzo.... rozwojowe ;-) Mnie niestety ostatnio nic ciekawego w lumpku nie wpada w ręce :-(Na kościotrupa się piszemy jak wszystkie Dzieciaki wyrosną - jeśli można
Felkaa - mała gitarzystka super
Felkaa - mała gitarzystka super
reklama
andariel
To samo co Felkaa pomyślałam, ale właściwie czemu nie - tak idąc tropem przełamywania stereotypów i chęcią zaskoczenia "reszty świata" forever nie ma sprawy - tylko daj znać jak Krysia osiągnie 110 cm, bo strój na 116 jest i jak widać na fotkach, Leo (noszący 98-104) musiał mieć mocno podwinięte rękawy.
Ostatnia edycja:
Podziel się: