reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

czad, czad, czad!!! sama nie wiem, który strój najbardziej mi się podoba - wszyscy wyglądają świetnie!!! Emi miała prześliczną pelerynkę a Leoś fajnie kolorystycznie dobraną bandamkę na głowę:tak: skąd miałaś strój pielęgniarki i kościutrupa? bo nie pamiętam czy pisałaś.

reklama
Felkaa - dzięki! strój kościotrupa (lindex) wyszperałam własnoręcznie w lumpku, strój pielęgniarki wyszperała - również w lumpku - babcia, a czerwoną pelerynkę (mam do niej 2 wersje spódnic jeszcze - czerwoną oraz z motywem kwiatowym, powinien by jeszcze koszyczek, ale Emka się spod peleryny wyrywała:-p) uszyła z polaru babcia. Wszystko w rozmiarze 110-116, więc typowo przedszkolny gabaryt;-)

a tu moje dziecię
DSC_1486.jpgDSC_1511.jpgDSC_1663.jpgDSC_1678.jpg

Załączniki

• DSC_1486.jpg
    DSC_1486.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_1511.jpg
    DSC_1511.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_1663.jpg
    DSC_1663.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_1678.jpg
    DSC_1678.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 84
lumpki są nieocenione, tylko trzeba mieć czas, żeby szukać, więc super, że udało się wraz z pomocą Babci znaleźć:tak: no i brawa dla Babci za pelerynkę!!!

Te stroje to tak przy okazji szperania trafione, a że w stanie idealnym, żal było nie wziąć. Ostatnio widziałam w tesco suknie księżniczek za 90 zł - a kiczowate, że strach. Teściowa ma maszynę, materiały, a ja wyobraźnie, więc działamy.

Mamy takie same podkolanówki ( szare w serduszka - tzn.Ninka ma). Emi z gitarą jaka powaga! Co to za domek? To dzisiejszy prezent?

przy okazji jest najlepiej, bo pewnie jakby się chodziło specjalnie za takim strojem, to by się nic nie znalazło; ja kupiłam Emi sukienkę 'świąteczną' z kapturkiem, wygląda jak Pani Mikołajową hihi dziś ją wystroiłam do dziadków:-p znalazłam w lumku za 7zł:tak: wieczorem wkleję fotki;-)
co do podkonalówek to Emi sięgają aż do połowy ud:sorry2:;-) dostała w prezencie; domek mamy od pół roku (prezent urodzinowy); dzisiaj Mikołaj pod poduszką zostawił dla Niej Kicię kocię w pociągu:-)

Andariel - stroje bardzo.... rozwojowe ;-) Mnie niestety ostatnio nic ciekawego w lumpku nie wpada w ręce :-(Na kościotrupa się piszemy jak wszystkie Dzieciaki wyrosną - jeśli można :-p
Felkaa - mała gitarzystka super :happy2:

reklama
To samo co Felkaa pomyślałam, ale właściwie czemu nie - tak idąc tropem przełamywania stereotypów i chęcią zaskoczenia "reszty świata":tak: forever nie ma sprawy - tylko daj znać jak Krysia osiągnie 110 cm, bo strój na 116 jest i jak widać na fotkach, Leo (noszący 98-104) musiał mieć mocno podwinięte rękawy.

Ostatnia edycja:
Do góry