reklama
andariel
mama super dwójki :]
Trasia powiem Ci, że zarówno Marysia, jak i Szymuś mocno się zmieniają - u Szymka to jeszcze zrozumiałe, bo pędrak, ale u Marysi! A na ostatniej focie jaki zaciesz mano i ślicznie jej w berecie.
traschka
Mama Marysi
[video=facebook;10153402432375063]https://www.facebook.com/photo.php?v=10153402432375063&l=177434363637908249 3[/video]
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Felkaa - bardzo kreatywne zabawy macie
Traschka - Szymuś kopia Taty, a Marysia faktycznie wydoroślała Jesteś zadowolona z bereciku, b.ładnego zresztę ? Też rozważałam jego kupno ale my chyba ciutkę b. sportowy styl preferujemy.... Dlaczego nie widzę Twojego ostatniego posta Czy tylko ja ?
Traschka - Szymuś kopia Taty, a Marysia faktycznie wydoroślała Jesteś zadowolona z bereciku, b.ładnego zresztę ? Też rozważałam jego kupno ale my chyba ciutkę b. sportowy styl preferujemy.... Dlaczego nie widzę Twojego ostatniego posta Czy tylko ja ?
Załączniki
-
DSC_1184.jpg27 KB · Wyświetleń: 72
-
DSC_1216.jpg22,9 KB · Wyświetleń: 67
-
DSC_1470.jpg29,1 KB · Wyświetleń: 66
-
DSC_1485.jpg30,8 KB · Wyświetleń: 68
-
DSC_1661.jpg29,5 KB · Wyświetleń: 67
-
DSC_1682.jpg26,4 KB · Wyświetleń: 62
-
DSC_1684.jpg25,3 KB · Wyświetleń: 66
-
DSC_1686.jpg23,6 KB · Wyświetleń: 69
-
DSC_1214.jpg19,1 KB · Wyświetleń: 67
-
DSC_1610.jpg24,1 KB · Wyświetleń: 62
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Felkaa ale Emilka sie zmieniła na buźce (albo mi sie tak wydaje), juz nie taka słodka dziecinka ale powazna dziewczynka
ale ostatnie zdjęcie świetne - a mój Mati tak samo ostatnio robił tylko "karmił" pluszowe pieski (podpatrzył u mojej siostry karmienie małego bobasa ) :-)
ale ostatnie zdjęcie świetne - a mój Mati tak samo ostatnio robił tylko "karmił" pluszowe pieski (podpatrzył u mojej siostry karmienie małego bobasa ) :-)
andariel
mama super dwójki :]
Przedostatnie zdjęcie w pierwszym poście - Emilka prześliczna! Obłędne oczy, obłędne! No i jak fajnie pokazałaś pasję - pasję czytania, oglądania książek widzę, że jest kącik z zasłonką (wyleciało mi z głowy jak się to nazywa) i fajny patent na siedzisko do relaksu - dobrze widzę, że to karton z poduchą? Fantastyczne!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Felkaa - przyłączam się do Andariel - właśnie przedostatnie zdjęcie Oczy jak pomalowane. I b. ładna czerwona bluzeczka w białe serduszka.
reklama
dzięki dziewczyny!
mamoM oj dzieci świetnie naśladują i są niesamowitymi obserwatorami
andariel baldachim co do siedzicka kartonowego to M wrócił kiedyś z zakupów, zakupy w kartonie, Emi w 3sek dorwała karton wsadziła poduszkę, kazała ją zwązać sznurkami i siedziała tam, i tylko o kolejne książeczki prosiła
forever bluzeczka w lumpku całe 5zł:-)
i właśnie dostałam od M fotkę, to ten keybord wybrany przez nas, sponsorowany przez dziadków oczywiście zostanie u Nich;-)
mamoM oj dzieci świetnie naśladują i są niesamowitymi obserwatorami
andariel baldachim co do siedzicka kartonowego to M wrócił kiedyś z zakupów, zakupy w kartonie, Emi w 3sek dorwała karton wsadziła poduszkę, kazała ją zwązać sznurkami i siedziała tam, i tylko o kolejne książeczki prosiła
forever bluzeczka w lumpku całe 5zł:-)
i właśnie dostałam od M fotkę, to ten keybord wybrany przez nas, sponsorowany przez dziadków oczywiście zostanie u Nich;-)
Załączniki
Podziel się: