reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
kuzynki (spacer po Bulwarze): pazdziernik 2013 005.jpgpazdziernik 2013 045.jpgpazdziernik 2013 076.jpgpazdziernik 2013 117.jpg

a tu PO ospie Niny a PRZED ospą Leona:)
pazdziernik 2013 016.jpgpazdziernik 2013 027.jpgpazdziernik 2013 032.jpgpazdziernik 2013 083.jpgDSC_2315.jpg

sporo wyszło - sorki, ale jak już odpaliłam laptopa...

Załączniki

• pazdziernik 2013 005.jpg
    pazdziernik 2013 005.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 72
  • pazdziernik 2013 045.jpg
    pazdziernik 2013 045.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 65
  • pazdziernik 2013 076.jpg
    pazdziernik 2013 076.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 77
  • pazdziernik 2013 117.jpg
    pazdziernik 2013 117.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 65
  • pazdziernik 2013 016.jpg
    pazdziernik 2013 016.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 77
  • pazdziernik 2013 027.jpg
    pazdziernik 2013 027.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 68
  • pazdziernik 2013 032.jpg
    pazdziernik 2013 032.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 63
  • pazdziernik 2013 083.jpg
    pazdziernik 2013 083.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_2315.jpg
    DSC_2315.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 61
Andariel - zacznę od Ciebie - zadziwiłaś mnie w czerwonych spodniach.... Czy to Emi ? Bulwar kojarzę z mojej wizyty w GW parę ładnych lat temu.
Ale fajna jesień. Leo czadersko wygląda w brylach - ważniak - poważniak ( Smerfy ;-) ) ale żeście mnie zaskoczyli, że już takich czapek używacie....

Tak, forever, to Emi mojej siostry:tak:moje czerwone rurki b.lubię - zadziwił się kolor, że intensywny? Czapy - tu było już bardzo zimno (nie licząc bulwaru), a że w kurtce Leosia jest za ciasny kaptur, to nie było opcji by czapę "lżejszą" miał. Zaś Ninkowa jest z b.cienkiego polarku - lekka, cienka, ale ciepła.
Bulwar - w ostatnich kilku latach zrobiło się z niego chyba najciekawsze miejsce w G. Wszystkie "modne" klubokawiarnie tam, estetyka jeszcze ciekawa itp. No i można zejść na dół i spacerować wzdłuż rzeki, a latem można było leżaki wypożyczać i na wysypanym piachu (plaża) się opalać (nie korzystałam).

Andariel - i że jeszcze rurki :szok:, ja Cię pamiętam i kojarzę z bardziej stonowanych kolorów ;-)
Tak powinno być na bulwarze - tętnić życiem - dlaczego się nie plażowała jeszcze ? :happy2:

reklama
forever - no fakt, czerwone rurki to taka mała ekstrawagancja, jedna z nielicznych, w mojej szafie:-Djak mam nastrój (i się w nie wciskam, bo to zależy od dnia cyklu, hahaha) to sobie je wyciągam i jest fajnie:cool2:
co do plażowania to zakładam, że to był żart - wolę odjechać 20 min.za miasto i się cieszyć słońcem w bardziej sprzyjających warunkach;-)

Do góry