reklama
Aestima - od tej reguły są wyjątki: np. jajako dzieciak wyglądałam niczym cherubinek (uśmiechnięta gęba i fruwająca burza kędziorów dokoła głowy) i mocno na starość nie zbrzydłamha ha hatak więc zarówno Miesio, jak i Leo, wyrosną na przystojniaków, nie ma innej opcji;-)
to się nazywa wyważony samokrytycyzm kurka wodna nawet nie mogę się z Tobą nie zgodzić...;-)
andariel
mama super dwójki :]
Felkaa - wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć
asinka - nie otwiera mi się "bąbelkowy" załącznik, ale widzę Ninkę - ależ jej się spieszy na dwie nożki;-)
asinka - nie otwiera mi się "bąbelkowy" załącznik, ale widzę Ninkę - ależ jej się spieszy na dwie nożki;-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Załączniki
-
DSC_0929.jpg23,6 KB · Wyświetleń: 66
-
DSC_0969.jpg33,4 KB · Wyświetleń: 68
-
DSC_0972.jpg40,2 KB · Wyświetleń: 65
-
DSC_1145.jpg35,3 KB · Wyświetleń: 61
-
DSC_1191.jpg28,8 KB · Wyświetleń: 61
-
DSC_1208.jpg16 KB · Wyświetleń: 65
-
DSC_1310.jpg39,6 KB · Wyświetleń: 67
-
DSC_1374.jpg30,4 KB · Wyświetleń: 73
-
DSC_1389.jpg29,3 KB · Wyświetleń: 68
-
DSC_1564.jpg25,6 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Felkaa - ale wakacyjnie się zrobiło Fajne masz klapki ;-) Pchacz - czy jakże to się nazywa - z Puchatkiem, Młoda byłaby zachwycona Podziwiam, że odważyłaś się na skakanie Emi w uprzęży - inna sprawa, że na Krysię to by się pewnie jej zapiąć nie dało... Sowy rządzą - w ogóle mnóstwo takowych gadżetów tu i tam - Ikea, Home&You. Fotka na wiaderku bardzo klimatyczna. I super tancerka - skąd chusta w rozmiarze dziecięcym ? A tak przez ciekawość - jaki rozmiar buta Emi nosi ?
andariel
mama super dwójki :]
Hahaha, widzę, że różowe puchate klapki mają się świetnieno nie mogę
Emilka na wiaderku - bombaz bańkami też świetna. Zresztą, wszystkie piękne i znów powiem: Emi to skóra zdjęta z Felkii.
Emilka na wiaderku - bombaz bańkami też świetna. Zresztą, wszystkie piękne i znów powiem: Emi to skóra zdjęta z Felkii.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Przyłączam się do zdania Andariel z tym podobieństwem
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Felka zdjęcie 2 - zaplułam się ze śmiechu
już to pewnie pisałam nieraz - oczy Emilki są cudownie piękne!
już to pewnie pisałam nieraz - oczy Emilki są cudownie piękne!
Podziel się: