reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Andariel, bo Ty widzisz ją codziennie:) MI nie chodzi o posturę tylko rysy właśnie. rozkwita, ze hej. A moja mama zawsze mówi, że z pięknych dzieci przeciętni dorośli a z przeciętnych dzieci wyrastają piękności. Ostatnio też widzę tę zależność.
To co będzie z moim MIesiem, przecie on taki piękny!!!!!!!!!!:tak::-D:rofl2:

ufff, po godzinie użerania udało się! I uwaga - przedstawiam Marysię w wersji z kucykami:-D pewnie nikt nie wierzył, że w końcu i jej urosną włosy... ;-)

893.jpg895.jpg928.jpg
i jeszcze wakacyjnie
IMG_6422.jpgDSC_0647.jpg

Załączniki

• 893.jpg
    893.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 895.jpg
    895.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 71
  • 928.jpg
    928.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_6422.jpg
    IMG_6422.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0647.jpg
    DSC_0647.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 70
i Szymuś :)
I reszta rodziny.

891.jpg931.jpg
IMG_6406.jpg
792.jpgchyba nasze jedyne rodzinne!
884.jpgkocham to zdjęcie! Dopiero po miesiącu odkryłam, że Marysia miała w ręce... śrubokręt:baffled:907.jpg912.jpgkrótkie chwile razem... chciałabym żeby było ich więcej...

Załączniki

• 891.jpg
    891.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 60
  • 931.jpg
    931.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_6406.jpg
    IMG_6406.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 792.jpg
    792.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 70
  • 884.jpg
    884.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 70
  • 907.jpg
    907.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 68
  • 912.jpg
    912.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 66
Gosiu to jedyne rodzinne się nie odpala :-(
Marysi już ładnie włoski urosły :-) śliczna dziewczynka z Niej. A Szymuś to już kawał chłopa i taki podobny do Ciebie :-) Powiedz mi jeszcze: będziesz jutro do południa w domku? Podrzuciłabym Ci te rzeczy, bo wzięłam od teściowej, a nie mam tego gdzie trzymać...
Edit: odpaliło się :-)

Ostatnia edycja:
Gosiu masz cudowne dzieci! A Marysia w kucykach wyglada po prostu cudownie!!!
Widzisz co z tego że Maja moja ma włosy jak nie daje gadzina związać wogóle gadzina ;/ codziennie toczymy walkę o przypięcie grzywki na bok jedną spinką bo juz długa do połowy nosa a zapuszczamy i ona ściąga 500 razy dziennie ;/

Asiu jesteś chyba jedyną osobą, która widzi podobieństwo Szymka do mnie - dziekuję! :tak: Teraz jestem w domku, ale muszę pojechać do księgowej, tylko nie mogę się do niej dodzwonić. Nie wiem więc o której wyjadę...

Madzioolka dziękuję:) Co do spinania włosów - Marysia bardzo długo nie chciała. Ale w końcu sie dała uczesać, poszłą się obejrzeć w lustrze i zaakceptowała. Ona jest z gatunku "dam" - od pcozątku stroiła się w korale, oglądała przed lustrem, śmieszy mnie to strasznie, bo nie nie mam pojęcia skąd jej się to wzięło. W domu przykładu nie znajdzie, ja od lustra uciekam:baffled: Generalnie jestem wredna i jak Marysia nie chce się uczesać to jej spokojnie mówię, że nie musi. Ale wieczorem pójdziemy do fryzjera obciąć włoski...:zawstydzona/y: wiem, wiem... świnia ze mnie. Ale u niej to działa.

Traschka - Marysia "spoważniała" ale to chyba ten wiek - przynajmniej tak mi się wydaje. :happy2: Szymuś tez podrósł ale w tym okresie dla takiego malucha czas płynie b. szybko.

ło matko i córko!!! trasiu ależ Marysia się zmieniła!!! 1 i 2 zdjęcie z profilu - nie poznałam Jej! brakuje mi słów, napiszę po prostu: jest PIĘKNA!!! no i widzę, że nadal lubisz tuniki (dla Marysi):tak: i jak to się stało, że Szymuś już za parę dni skończy 8 m-cy??? Tobie też tak szybko to minęło jak mi?;-) cudne zdjęcia jak są razem:-) ps śrubokręt;-)

reklama
A mi się ten śrubokręt właśnie w oczy rzucił:-Dzdjęcia duetu zawsze number one! Marysia prześlicznie w kucykach wygląda. Szymek spory facecik. Wiem coś o tych rodzinnych - na palacch jednej ręki można je zliczyć:sorry2:

Aestima - od tej reguły są wyjątki: np. ja:-Djako dzieciak wyglądałam niczym cherubinek (uśmiechnięta gęba i fruwająca burza kędziorów dokoła głowy) i mocno na starość nie zbrzydłam:-Dha ha ha:-Dtak więc zarówno Miesio, jak i Leo, wyrosną na przystojniaków, nie ma innej opcji;-)

Do góry