reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Leo prezentuje się w swoich nowych okularkach:
Zdjęcie0972.jpgZdjęcie0975.jpgwrzesień 2013 027.jpgwrzesień 2013 012.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0972.jpg
    Zdjęcie0972.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 64
  • Zdjęcie0975.jpg
    Zdjęcie0975.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 60
  • wrzesień 2013 027.jpg
    wrzesień 2013 027.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 78
  • wrzesień 2013 012.jpg
    wrzesień 2013 012.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 64
Jezu, Andariel, ja Ci jak na spowiedzi się przyznam, że kiedyś sobie myślałam " taka piękna mama, szkoda, że córa nie odziedziczyła po niej TAKIEJ urody", no coś w ten deseń:zawstydzona/y: Buziak NInki od zawsze uważam za ładny, przekochany i przesympatyczny, ale nie spodziewałam się że taka piękność z niej się zacznie nagle robić! I nagle widzę w Niej Twoje rysy. Dosłownie w to lato się to zadziało, rozkwita Ci panienka:)) Piękne masz te Dzieciaki. Wiem, że wygląd nieważny i jeśli chodzi o dzieciaki to na ostatnim miejscu się liczy, ale ja jestem na piękno wrażliwa ( estetka po mamie, co zrobić;)) i nie mogę się napatrzeć, CUDNA ta Ninka!!!! Leo przystojniacham ale nie mogę chwalić za dużo, bo do mojego niesamowicie podobny, to jakbym swojego wychwalała by było i znów by się Felka ze mnie śmiała:-D

Lecę wstecz, bo póki co Tylko NiL zobaczyłam a zaległości pewnie mam spore;)

andariel oj tak, Ninka niesamowicie rozkwitła! Piękna jest, wiadomo po kim :) Choć twojego męża chyba nigdy nie widziałam... np w przypadku Felki jej Emilka mogła śmiało dziedziczyć urodę po ojcu ;-) (i bynajmniej nie mam nic do zarzucenia urodzie samej Felki :))

czy któraś z was ma Samsunga Galaxy S+? Albo coś podobnego? Przeinstalowałam system w laptopie w wakacje i mój komputer nie widzi w ogóle telefonu. Mam wgrany ten program Samsung Kies, wcześniej działało. A ja mam wszystkie zdjęcia z wakacji właśnie w telefonie :((((

Ej, Felkaa - riposta to prędki odzew, a Ty myślisz i myślisz:-Dno dawaj!
Aestima - uroczy ten Twój wpis:-)ja nie widzę tego, że Ninka się jakoś szczególnie zmieniła czy coś, jedynie wydłużyła się i schudła, bo jeszcze parę m- cy temu taka mięciutka była, a teraz bardziej panienka. Co do "typu urody" to od zawsze było tak, że na tzw.pierwszy rzut oka cały tatuś, a jak się przyjrzeć szczegółom, widać "moje wpływy". Ale nadal typ chłodny, tj.porcelanowa blada cera, błękitne oczy bez żadnych domieszek innych kolorow, jak M. Za to Leo cera bardziej ciepła w odcieniu, prędko się opala na brzoskwiniowo, oczy niebiesko-zielone, po mnie.
Trasiu czyżbyś nie widziała 100% podobieństwa Emilki do swej mamy? Przecie to kopia! Choć oczywiście tatuś, jak już kiedyś wspominałyśmy, wyględny, jak najbardziej :)))

reklama
Do góry