reklama
andariel
mama super dwójki :]
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - o rany, jak Ninka spoważniała....
Aestima
Fanka BB :)
Jezu, Andariel, ja Ci jak na spowiedzi się przyznam, że kiedyś sobie myślałam " taka piękna mama, szkoda, że córa nie odziedziczyła po niej TAKIEJ urody", no coś w ten deseń Buziak NInki od zawsze uważam za ładny, przekochany i przesympatyczny, ale nie spodziewałam się że taka piękność z niej się zacznie nagle robić! I nagle widzę w Niej Twoje rysy. Dosłownie w to lato się to zadziało, rozkwita Ci panienka) Piękne masz te Dzieciaki. Wiem, że wygląd nieważny i jeśli chodzi o dzieciaki to na ostatnim miejscu się liczy, ale ja jestem na piękno wrażliwa ( estetka po mamie, co zrobić) i nie mogę się napatrzeć, CUDNA ta Ninka!!!! Leo przystojniacham ale nie mogę chwalić za dużo, bo do mojego niesamowicie podobny, to jakbym swojego wychwalała by było i znów by się Felka ze mnie śmiała
Lecę wstecz, bo póki co Tylko NiL zobaczyłam a zaległości pewnie mam spore
Lecę wstecz, bo póki co Tylko NiL zobaczyłam a zaległości pewnie mam spore
traschka
Mama Marysi
andariel oj tak, Ninka niesamowicie rozkwitła! Piękna jest, wiadomo po kim Choć twojego męża chyba nigdy nie widziałam... np w przypadku Felki jej Emilka mogła śmiało dziedziczyć urodę po ojcu ;-) (i bynajmniej nie mam nic do zarzucenia urodzie samej Felki )
czy któraś z was ma Samsunga Galaxy S+? Albo coś podobnego? Przeinstalowałam system w laptopie w wakacje i mój komputer nie widzi w ogóle telefonu. Mam wgrany ten program Samsung Kies, wcześniej działało. A ja mam wszystkie zdjęcia z wakacji właśnie w telefonie (((
czy któraś z was ma Samsunga Galaxy S+? Albo coś podobnego? Przeinstalowałam system w laptopie w wakacje i mój komputer nie widzi w ogóle telefonu. Mam wgrany ten program Samsung Kies, wcześniej działało. A ja mam wszystkie zdjęcia z wakacji właśnie w telefonie (((
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
:-d:-d:-d
andariel
mama super dwójki :]
Ej, Felkaa - riposta to prędki odzew, a Ty myślisz i myśliszno dawaj!
Aestima - uroczy ten Twój wpis:-)ja nie widzę tego, że Ninka się jakoś szczególnie zmieniła czy coś, jedynie wydłużyła się i schudła, bo jeszcze parę m- cy temu taka mięciutka była, a teraz bardziej panienka. Co do "typu urody" to od zawsze było tak, że na tzw.pierwszy rzut oka cały tatuś, a jak się przyjrzeć szczegółom, widać "moje wpływy". Ale nadal typ chłodny, tj.porcelanowa blada cera, błękitne oczy bez żadnych domieszek innych kolorow, jak M. Za to Leo cera bardziej ciepła w odcieniu, prędko się opala na brzoskwiniowo, oczy niebiesko-zielone, po mnie.
Trasiu czyżbyś nie widziała 100% podobieństwa Emilki do swej mamy? Przecie to kopia! Choć oczywiście tatuś, jak już kiedyś wspominałyśmy, wyględny, jak najbardziej ))
Aestima - uroczy ten Twój wpis:-)ja nie widzę tego, że Ninka się jakoś szczególnie zmieniła czy coś, jedynie wydłużyła się i schudła, bo jeszcze parę m- cy temu taka mięciutka była, a teraz bardziej panienka. Co do "typu urody" to od zawsze było tak, że na tzw.pierwszy rzut oka cały tatuś, a jak się przyjrzeć szczegółom, widać "moje wpływy". Ale nadal typ chłodny, tj.porcelanowa blada cera, błękitne oczy bez żadnych domieszek innych kolorow, jak M. Za to Leo cera bardziej ciepła w odcieniu, prędko się opala na brzoskwiniowo, oczy niebiesko-zielone, po mnie.
Trasiu czyżbyś nie widziała 100% podobieństwa Emilki do swej mamy? Przecie to kopia! Choć oczywiście tatuś, jak już kiedyś wspominałyśmy, wyględny, jak najbardziej ))
reklama
Podziel się: