reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
warsztaty w nastepny weekend, juz się nie mogę doczekac bo ludzie wyglądają na fajną ekipę a i te babeczki co już sie załapały całkiem sympatyczne :)

aestima skzynia jest teraz w lidlu w sprzedaży.
Zdjęcia piekne! długo byliście na morzem? bo jakoś nie w temacie jestem :p

Aestima - super te zdjęcia Ci wychodzą..a Mieszko jak zwykle jak mały model :tak: (i w kwestii ubrań i pozowania)
To ja też się pochwalę mini-sesją, którą nam zafundowali nasi sąsiedzi w prezencie na 2. urodziny Antka...tylko jakoś tak nam się zeszło, że dopiero w sierpniu się udało .... to tutaj nasza rodzinka: Antonio (i tak w ogóle to polecam firmę, jakby ktoś z okolic był zainteresowany podobną sesją :tak:)

Olga- piękne, przepiękne!!!!!!!!

Martadelko- dziekuję. Szukam czegoś krótkiego, chwytliwego i " nie wprost"- tak jak blog ' o tym, że' czy ' klocek i kredka"

Olga sesja absolutnie przepiekna! A twoje maluchy wydają mi się na zdjęciach jakieś takie duże... Antek tak na 3 lata a Filip na pół roku:)

Aestima mi zawsze podobała sie gra słów "Mieszko mieszka" ale nie wiem jak to wykorzystać. Może wykorzystaj cytat? Np. "chcę nową mamę":-D:-D:-D

_Olga_ - przyłączam się do zdania Traschki że Twoje Bąble takie poważne. A co do samej sesji - jakościowo dobra, ale jakoś więcej pomysłów mi zabrakło na fotki, po tym jak się napatrzyłam na foty Aestimy. :sorry2:I może też ciężko definiowalnej "duszy". :eek:

Forever, słowa nie do mnie skierowane, ale dla mnie taki miłe!:)
Olgo, mi się b. podoba. Właśnie najbardziej to, ze technicznie super i Wy taka rodzinka jak z obrazka!:) Ja mam pomysły i chyba generalnie ' czuję to', ale technicznie jeszcze długa droga przede mną!
A w ogóle dziewczyny, oglądam, przeglądam, siedzę w temacie zdjęć i mam refleksje taką- jakbyście chciały sesję fot. dla dziecka- tylko u takich co dzieciom robią a nie wszechstronnym ( śluby, dzieci, portrety). Zupełnie inne podejście i zupełnie inne zdjęcia- bardziej dziecięce, mniej " sztuczne''.

Aestima, Forever - ja rozumiem, że sesja trochę jednolita, ale weźcie pod uwagę, że powstała dość spontanicznie po zebraniu w przedszkolu i trwała jakieś 15-20 minut :tak: więc myślę, że i tak sporo fajnych fotek z tego wyszło :tak: zdążyłam tylko na szybko bańki mydlane kupić, a fotografka wzięła kapelusz ;-) To zresztą był prezent na 2 ur. Antka, więc i tak myślę, że dostaliśmy więcej, niż "prezent" obejmował...

reklama
Olga, ale mi się b. podoba, naprawdę! trudno, żeby ktoś kto Was nie zna potrafił zadbać od tej strony, którą forever określiła jako 'duszę';) aczykolwiek szczęście Wasze i radość pięknie uchwycone a to najważniejsze!!!
Odnośnie czasu trwania- moje sesje- czy z MIeszkiem, czy z dzieciakami ( kilka ich było) zawsze dość spontaniczne i 15 minut cykania fotek ,to maks. Więcej bym dziecka fotkami nie absorbowała, bez przesady... Ale jak trafiła mi się Panna kochająca przebieranki, to w 20 minut 5 stylizacji zmajstrowałyśmy ( bo stylizacji mam zawsze kilka naszykowanych do wyboru) :))) Fotografka wzięła kapelusz, mówisz:szok: Ja zawsze mam 2 walizy gadżetów naszykowane:-D;-) Bo nigdy nie mogę się zdecydować:)

Do góry