reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Andariel, oczywiście jako wyrodni rodzice przenieśliśmy go:-p A odnośnie ozdób zdjęcia były potrzebne na
P1170816.jpgP1170817.jpg
W Pepco promocja na ozdoby, kupiłam dwie piękne rzeczy- komplet dwóch bombek- jedna jak nma zdjęciu, druga z dziećmi i sarenką i cudne lampioniki za 3,50- piękne po zapaleniu świeczuszki, zdjecie tego nie oddaje! P1170820.jpgP1170819.jpg

Aestima kobieto, kiedy Ty masz na to czas? rozumiem, że samo zrobienie zdjęć i powieszenie (świetny pomysł:tak:), nie zajęło dużo czasu, ale przecież to nie wszystko! podziwiam, że Ci się chce!:tak: u mnie na razie zero dekoracji... brak weny...
no i Miesio genialny w tej walizce:tak: no i jeszcze raz gratuluję odważnego Synka (udział w występie)!:-)

Martadelko, ja nie umiem życ bez dekoracji, miało nie być choinki, jest, a jakże- piękna jodła kaukaska:-D Dodam, że nie mieliśmy ANI JEDNEJ ozdoby choinkowej, wszystko musieliśmy na gwałt wyczarować:-D A sesja świąteczna... pomysł padł wczoraj o 20.00 ( ja), Michał się wkręcił i o 20.10 znaleźliśmy statyw i Mieśko był już upakowany w walizce, technicznie jesteśmy słabi, więc zdjęcia w ciemności przysporzyły nam problemów, ale o 22 już michał słał maila ze zdjęciami do foto stawski z prośbą o wywołanie i dzisiaj wracając od fryzjera zahaczyłam o punkt foto i empik ( małe klamerki), zawieszenie na sznurku trwało 4 minuty i miało miejsce dziś o godz. 18.15:)

ps. te zdjęcia dostaną wszyscy w puszce , jutro niania. Zrobiliśmy jeszcze serię zdjęć z łosiem ( o 7 rano) , ale są ciemne i nie wiem czy da się je uratować a na jasnych Miesio ma szczotkę w ręce i poczochrane włosy a ujęcie nie z tej perspektywy z któej miało być... :
P1170802.jpgP1170801.jpg

Ostatnia edycja:
Dzięki, załuję, że nie kupiłam mu stroju mikołajka.... MAm jeszcze kilka pomysłów, ale muszę wydobyć lampion od teściowej, podziałamy!:)

reklama
Do góry