reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

walizkowy Miesio w puszce:-D ja też rozumiem szeroko rozumianą potrzebę ozdób (w zeszły weekend robiliśmy z dziećmi, motywem przewodnim są reniferki), ale już za pójście za "ciosem" i wywołanie w tempie błyskawicznym - szczerze podziwiam;
a przypomniało mi się coś - jak się urodziła Ninka to na 1 Gwiazdkę podarowaliśmy naszym rodzicom ze stron obu takie obrazy na płótnie - to był chyba nadruk zdjęcia na płótnie - nasza 3; wiecie, jak fajnie wyszło i jak się rodzice cieszyli?
Aestima - natchnęłaś mnie i teraz biję się z myślami czy się pakować czy może sesję szykować:-D

reklama
andariel Leo boski i strasznie z Miesiem podobny!!!Do Ciebie też oczywiście;-)
dubeltówka oczęta Asi dalej niesamowite!!! A jaka Emilka już duża:szok:
mamoM o rany, ile włosów ma Mati!!!Maja może 1/4 tego...
trasia Marysia na taką delikatniutką wygląda, jak laleczka:tak:u nas też "łopa" w ruchu cały rok:-D
Aestima ale przystojniak! Pierwsze zdjęcie krówki mnie rozwaliło na łopatki!!! A walizkowy pomysł super!!!Aż dziw, że się nie obudził:szok: W photoshopie wszystko da się uratować:tak:
kati Mati to skóra zdarta z Ciebie!!! Strasznie jest podobny! I wydoroślał tak jakoś:tak:

Asinka Tymek to cały czas ma zbójnicki wzrok:-DUwielbiam tą minę i te oczy:-D

śniegowo

Załączniki

• DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0010.jpg
    DSC_0010.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 65
Aestima superowy Miesio :-) choć ja osobiście nie popieram takich sesji ale to tylko i wyłącznie moje zdanie, Miesio jest rewelacyjny :-)
Asinka fajnie, ze sie zobaczymy to zobacze Tymka taki już dorosły sie wydaje :-)
Moze w domu to uda sie nam zrobić wspólne zdjecie
Mrsmoon naprawde Mati do mnie podobny? jakoś wiekszość mówi, ze do M. hmmm
Madzioolka ale pięknisia z Majki :-) a fryzurka boska pewnie na sylwester taka wystrzałowa :-)

reklama
moje dziecko też było u fryzjera
pokazuje Wam jedno zdj ze mną ale nie komentujcie ja po domowemu i do tego chora z nosem jak Rudolf
no i wreszcie zawisł obraz który namalował mój M.
mati obcięty.jpg

mati obcięty 2.jpg

obraz.jpg

Do góry