reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Madzioolka ale się zgrałyście kolorystycznie na spacerze! i woooow, ale Maja ma piękne loki:tak:gęsta grzywa też super, ale loki anielskie! Moja Maja to chyba za 3 lata taką długość włosów będzie mieć;-)
kati ale masz artystę w domu:tak:ja dalej utrzymuję, że Mati do Ciebie podobny i że wydoroślał na buzi:tak:przystojniak z Niego:tak:

reklama
Dziewczyny super fotki! A Maja jakie ma looooki:szok::-)
Kati, a z ciekawođci+ dlacyego nie popierasz?? NIe popierasz czy po prostu nie podobają Ci się takie fotki?

kati - wiesz co, ja nie widziałam Twojego M., więc może dlatego - ale widzę podobieństwo Matiego do Ciebie; zwłaszcza w uśmiechu i jakimś takim radosnym spojrzeniu:tak:podoba mi się obraz - ze zdjęcia czy "z głowy" malowany?
edit. doczytałam na fb - już wiem co to za obraz:)

Madzioolka - Maja wygląda rewelacyjnie! b. podobną fryzurkę miała dłuuuugo moja Ninka (bo tak jej namiętnie grzywkę ciachałam regularnie), ale odkąd polubiła spinki i wszelkie babskie ozdóbki, nie mogę jej obciąć włosków (godzi się jedynie na grzywkę); no ale gęstością włosów Mai nie dorównuje;

Ostatnia edycja:
Madzioolka ło matko!!! co za szaleństwo ma Majeczka na głowie:szok::-) - szaleństwo 'lokowe' oczywiście;-):-) prześliczna jest!!! sniegowo-zimowo ładna z Was 'parka':tak::-)
kati ależ radość od Was bije! i te uśmiechy! suuuuper!:-) obraz baaardzo mi się podoba!!!:tak:klimatyczny, co to? ja nie jestem na fb... pogratuluj M. (mimo iż mnie nie zna:-p), a wstaw więcej fotek (zbliżenia obrazu):tak:

Aestima po prostu nie podobają mi się takie ustawiane - ale my to mamy z M. zboczenie, nasza sesja ślubna - czysty spontan i robił nam zdjecia amator zapaleniec - przyjaciel M. ale Miesio to super model :-) i jemu w każdej pozycji ładnie
Adariel no my sie śmiejemy na okrągło ja mam to po moim tacie a Mati po mnie ;-)
Martadelka to obraz Edwarda Hoopera - Nocni włóczędzy z 1942 roku
fotke mam jeszcze taką:
DSC06514.jpg

Jak bedzie słonecznie to obfoce Ci naszą klatkę schodową - obrazy mojej teściowej czysta galeria :-)

Kati, rozumiem, byłam ciekawa, bo niektórzy tewierdzą np. że taka sesja to męczarnia dla dziecka i myślałam, że o to Ci chodziło;) A dla naszego Szoguna zdjęcia ostatnio stały się męczarnią, nie usiedzi minuty, więc pozostały nam fotki na śpiocha:-D Co do zdjęć- dla mnie może być sesja, ale nie taka jak w p-lach, że dzieciak soedzi sztywno i gapi się w obiektyw, tylko taka spontaniczna jaką miesio miał u kamili gil np- tam nic nie było ustawiane, Miesio sam decydował co będzie robił a Kamila cykała fotki. A właśnie- stronka Kamili pojawiła się, zobaczcie jakie fotki świąteczne...
Kamila Gil Fotografia
Chyba w maju wybierzemy się na sesję urodzinową do bdg!

Ja mam coś takiego z kolei, że nie cierpię filmów i ze śłubu nie mamy filmu. Zdjęcia mamy jedne od fotografa a drugie- tak jak Wy- robione przez koleżankę amatora. Poszaleliśmy sobie na tej sesji i mamy zdjęcia jak rzucamy się poduszkami po sadzie, jak tarzamy się po łóżku ( tez w sadzie), czytamy gazetę, na jednym jestem w mojej cudnej sukni i mam czarne, dosłownie czarne stopy:-D ( sesja na bosaka była)

reklama
Świąteczna Maja

Ps. wiecie może dlaczego zdjęcia dodają mi się jako załączniki a nie w treści wiadomości???

Załączniki

• DSC_0033.jpg
    DSC_0033.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC_0042.jpg
    DSC_0042.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0045.jpg
    DSC_0045.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg