reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Jestem i na moim ulubionym wątku :-)

Dubeltówka...widzę, że Asia ma fryzurkę podobną do Julii

Forever...jestem pod wrażeniem...ile calineczka ma włosów!!!!! Ciekawe kiedy jej tak urosły :-)

Andariel...Leoś cudny i jaki już duuuuuży chłopczyk. A taki był malutki jak się urodził. Musisz kiedyś takie porównanie zrobić i wstawić zdjęcia małego i dużego Leosia - tak kupokrzepieniu serc wszystkich wcześniakówych mam :-)

Martadelka...twoja Modelka też cudna i jaka duża! jaki rozmiar jej kupujesz?

Reszta dzieciaczków oczywiście też CUDNA!!!!

reklama
martadelka Emi ma śliczną, słodka buźke :-)

traschka Marysia prawdziwa elegantka, a fioletowa kurteczka super (uwielbiam fiolety :tak:)
szkoda ze na żadnym zdjeciu dokładnie buziaczka nie widac :-(

forever zestawienie zdjecic po roku super!!!!!!!
ale chyba za rok juz nie wcisniesz Krysi w tą tuniczke ;-):-p

zdjecie z Mikołajem super pamiatka :-)

andariel Leo to przystojniak :-)
czy tylko mi sie wydaje ze jest bardzo podobny do Mieszka Aestimy? :happy:
zdjecie ze wspólnego malowania Leo i Ninki super

dubeltówka Asia ma mega duże oczka i jakie ładne
wasze wspólne zdjecie super i wszystkie rozesmiane :-)

Dawno nas nie było więc się pokazujemy :-)

Mój 1,5 roczniak Mój 1,5 roczniak.jpg
Przybij piątkę!
Przybij piątkę!.jpg
No to żółwik!
No to żółwik.jpg
Jak się ziewa?
Jak się ziewa.jpgJak się ziewa (1).jpg
Gdzie masz buzię?
Gdzie masz buzię.jpg
Kontrola czystości rączki :)
Kontrola czystości rączki.jpg
Zaczytany...
Zaczytany... (1).jpgZaczytany....jpg

Załączniki

• Mój 1,5 roczniak.jpg
    Mój 1,5 roczniak.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 48
Dubeltówka86, Martadelka - i tak się Młoda właśnie zachowywała :tak:, uprzejma współpraca, ale z dystansem.
mama MATIEGO - myślę, że nie wcisnę :no::sorry2:a Mati ma... dziewczęcą urodę :sorry2:, przypomina mi córkę Chrzestnej Młodej jak była mała no i widać bibliotekę :-p

forever ja się śmieje do G. ze jakby mu zrobić dwie kiteczki to bym miała dziewuszkę :-D :-) ;-)
musimy go obciąć bo jest juz strasznie "zarośniety"
fakt :happy2: widać biblioteke :tak:

mamoMATIEGO - Mati ma bardzo ładną buzię, ale mi akurat dziewczynki nie przypomina; widać, że chłopisko:tak:włosków też bym nie ruszała i jak urosną takie Leosiowi to na pewno nie ciachnę (lubię długowlosych:-D); co do podobieństwa Leosia do Miesia to nie jestes jedyna - oni faktycznie są podobni, przynajmniej na razie:tak:
Doris - nie mogę się zebrać w sobie by zrobi zestawienie - bo jednak pierwsze zdjęcia są okropne - tzn. Leo (wtedy jeszcze Adaś:-D) jest oczywiście śliczny, ale widok respiratora i inkubatora wywołuje odrętwienie - nie potrafię tego zrobić; chyba, że jakieś zestawienie od końca maja do teraz, to już prędzej:tak:

forever - Krysia jaki ma sweterek śliczny - kolor pasuje do Mikołaja i tych Świąt:tak:no i w ogóle jak fajnie, że ma już swoją pierwszą (?) fotkę z siwobrodym:-D

Andariel - kolor sweterka wybrany nieprzypadkowo - jako pasujący, w szczególności do stroju Mikołaja :-) Ja wogóle nie wiem czy czasem chłopięcy nie jest :-p A fota pierwsza jak najbardziej.

reklama
Do góry