reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
mama MATIEGO - obiecuję fotki po weekendzie, odwiozłam Młodą do Babci do jutra i jakoś nie do końca mi fajnie z tym ...
Ale przystojniaczka masz no i dorosła zastawa
Ale przystojniaczka masz no i dorosła zastawa
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Fajny komplecik. A ja wyciągnę taką z przyssawką na samodzielne próby. Młoda nie grymasi dzięki Bogu pod tym względem , wogóle pod niewieloma.
mama MATIEGO
martadelka Mati to taki średnio samodzielny smakosz, ale wazne ze robi próby
co do przyssawki to forever chyba chodzi o miseczke z przyssawka która trzyma miseczke na stole i nie daje przewrócic, ani przesuwac
co do przyssawki to forever chyba chodzi o miseczke z przyssawka która trzyma miseczke na stole i nie daje przewrócic, ani przesuwac
Mamo Matiego super śmieszek z Mateuszka :-) no i przystojniacha Ci rośnie nie ma co laski będą ganiać ;-)
Martadelka są takie miseczki z przyssawką do blatu sama taką mam z Baby ono Miseczka z przyssawką - Sklep dziecięcy - Medela, Canpol, Tommee Tippee, Baby Ono
coś podobnego ale Mateusz sobie z nia poradził, teraz skubany wkłada palec pod przyssawkę i do góry haziaaaaa
Martadelka są takie miseczki z przyssawką do blatu sama taką mam z Baby ono Miseczka z przyssawką - Sklep dziecięcy - Medela, Canpol, Tommee Tippee, Baby Ono
coś podobnego ale Mateusz sobie z nia poradził, teraz skubany wkłada palec pod przyssawkę i do góry haziaaaaa
wakacje część 2 (ostatnia)
Załączniki
-
DSC00014.jpg26,7 KB · Wyświetleń: 56
-
DSC00075.jpg44,3 KB · Wyświetleń: 56
-
DSC00095.jpg24,9 KB · Wyświetleń: 54
-
DSC00111.jpg28,8 KB · Wyświetleń: 66
-
DSC00145.jpg18,6 KB · Wyświetleń: 57
-
DSC00177.jpg30,9 KB · Wyświetleń: 60
-
DSC00206.jpg51,1 KB · Wyświetleń: 56
-
DSC00330.jpg39,5 KB · Wyświetleń: 55
mama MATIEGO
martadelka cuuuuudne zdjęcia
Emilka złamie nie jedno męskie serce, pieknie wyszła na wszystkich ale 5 zdjecie macie super dziewczyny :-)
Emilka złamie nie jedno męskie serce, pieknie wyszła na wszystkich ale 5 zdjecie macie super dziewczyny :-)
reklama
Podziel się: