reklama
traschka
Mama Marysi
Miesio Mój kochany!!! Atak niedźwiedzia rządzi I zdjęcia z konewką piękne! Uwielbiam Miesia i jego łobuzerskie spojrzenie!
mamoM jaki Mati duży! I jak pieknie zajada, dzielny chłopak WYgląda na dwulatka jak nic.
martadelka Emilka to prawdziwa ślicznotka! Oczka niezwykłe ale to zdecydowanie po mamie Baaardzo do ciebie podobna. I ty tak młodziutko wyglądasz, pozazdrościć! Piękne zdjęcia macie.
mamoM jaki Mati duży! I jak pieknie zajada, dzielny chłopak WYgląda na dwulatka jak nic.
martadelka Emilka to prawdziwa ślicznotka! Oczka niezwykłe ale to zdecydowanie po mamie Baaardzo do ciebie podobna. I ty tak młodziutko wyglądasz, pozazdrościć! Piękne zdjęcia macie.
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Aestima Mieszko słodki chłopak :-)
traschka po raz drugi napisze Marysia cuuuudna, no i ta jej nieodłączna łopatka
mamusia czerwcowa Tymek śliczny jest poprostu :-)
gratulacje dla siostry, niech Ola zdrowo rośnie
ironia oj przesadzasz z tym diabłem, on Ci tylko pomóc chce w porzadkach :-)
traschka po raz drugi napisze Marysia cuuuudna, no i ta jej nieodłączna łopatka
mamusia czerwcowa Tymek śliczny jest poprostu :-)
gratulacje dla siostry, niech Ola zdrowo rośnie
ironia oj przesadzasz z tym diabłem, on Ci tylko pomóc chce w porzadkach :-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Mamusia taki mi tu Tymka brakowała, a taki śliczny śmieszek i jak wyrósł :-) Boskiego masz synka!!
Aestima Mieszko jak zwykle piękny. On to jak jakiś przedszkolak wygląda
MamaM Mati faktycznie duży i wygląda na starszego :-)
Aestima Mieszko jak zwykle piękny. On to jak jakiś przedszkolak wygląda
MamaM Mati faktycznie duży i wygląda na starszego :-)
Martadelka twoja Emilka jest bardzo śliczna dziewczynką :-) a mnie sie najbardziej podoba ostatnie zdjecie coś w stylu "niezła bryka co" ;-0
Aestima jaki Miesio śliczny blondasek :-) zdjecie z konewką od tyłu - rewelka :-)
Trasiu śliczne zdjecia Marysi :-) jest bardzo fotogeniczna :-) i taka delikatna... :-)
Mamusiu czerwcowa Tymcio śmieszkiem kochanym pozostał :-) i jaki do ciebie podobny :-) a siostrzenica fajniutka niech rośnie zdrowo :-)
Ironia ja ci juz pisałam na fb porządki chciał mamie zrobić ;-) Benio jest fajowy
Aestima jaki Miesio śliczny blondasek :-) zdjecie z konewką od tyłu - rewelka :-)
Trasiu śliczne zdjecia Marysi :-) jest bardzo fotogeniczna :-) i taka delikatna... :-)
Mamusiu czerwcowa Tymcio śmieszkiem kochanym pozostał :-) i jaki do ciebie podobny :-) a siostrzenica fajniutka niech rośnie zdrowo :-)
Ironia ja ci juz pisałam na fb porządki chciał mamie zrobić ;-) Benio jest fajowy
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
asinka widziałam juz na fb jaki przystojniacha z niego :-)
bedziesz dziewczyny ganiała
bedziesz dziewczyny ganiała
Podziel się: