reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Dawno Miesia nie było;)
2012-09-23-254.jpg2012-08-19-194.jpg2012-08-19-210.jpg2012-09-18-221.jpg2012-09-18-228.jpg
Atak Misia:)2012-09-19-233.jpg
To dzisiaj, nasz Choruszek2012-09-23-235.jpg2012-09-23-236.jpg

reklama
Miesio Mój kochany!!! Atak niedźwiedzia rządzi:) I zdjęcia z konewką piękne! Uwielbiam Miesia i jego łobuzerskie spojrzenie!

mamoM jaki Mati duży! I jak pieknie zajada, dzielny chłopak:) WYgląda na dwulatka jak nic.

martadelka Emilka to prawdziwa ślicznotka! Oczka niezwykłe ale to zdecydowanie po mamie:) Baaardzo do ciebie podobna. I ty tak młodziutko wyglądasz, pozazdrościć! Piękne zdjęcia macie.

Ostatnia edycja:
kilka z wakacji na wsi:)

IMG_5817.jpgkapiele w baseniku - uwielbiam!
IMG_5839.jpg
prawdziwa turystka!IMG_5854.jpg
IMG_5924.jpgIMG_5944.jpg mama zrobiła mi wianek, ale ja nie byłam zachwycona... :)
IMG_5960.jpgna wakacjach nawet brak piaskownicy można jakoś obejść.
IMG_5963.jpg i pierwsze spotkanie z krową!
IMG_5968.jpgna karuzeli z babcią Jolą jest super!
IMG_6000.jpgIMG_6012.jpgpodróże małe i duże:)

Martadelka twoja Emilka jest bardzo śliczna dziewczynką :-) a mnie sie najbardziej podoba ostatnie zdjecie coś w stylu "niezła bryka co" ;-0
Aestima jaki Miesio śliczny blondasek :-) zdjecie z konewką od tyłu - rewelka :-)
Trasiu śliczne zdjecia Marysi :-) jest bardzo fotogeniczna :-) i taka delikatna... :-)
Mamusiu czerwcowa Tymcio śmieszkiem kochanym pozostał :-) i jaki do ciebie podobny :-) a siostrzenica fajniutka niech rośnie zdrowo :-)
Ironia ja ci juz pisałam na fb porządki chciał mamie zrobić ;-) Benio jest fajowy :-D

reklama
Do góry