reklama
traschka
Mama Marysi
martadelka tak - to ja albo moja mama, czasem też Marcin a na jednym koleżanka, na jednym też szwagierka Więc może uściślijmy, że ja mam czarne, długie włosy ty niefejsbukowa?
traschka
Mama Marysi
moon hehe, to zgadłam pięknie ale żyrafa ma na głowie kwiatki!
edit: martadelka spejalnie dla ciebie policzyłam, że jestem na zdjęciu 5 i 6
edit: martadelka spejalnie dla ciebie policzyłam, że jestem na zdjęciu 5 i 6
Ostatnia edycja:
trasiu no na pewno nie pomyliłabym Cie z Marcinem no i z avataru wiem, że masz ciemne (raczej niekręcone włosy - więc blondynka na zdjęciu odpada), czyli wybór nie był trudny, uwierz mi;-) a facebook do mnie nie przemawia...
moon zważywaszy na to, że u mnie permanentny nieład artystyczny w domu to Majeczka musiałaby nieźle się napracować, żeby jeszcze większy bałagan zrobiła
moon zważywaszy na to, że u mnie permanentny nieład artystyczny w domu to Majeczka musiałaby nieźle się napracować, żeby jeszcze większy bałagan zrobiła
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Trasia no właśnie Marysia dla mnie ani do Cibie ani do taty nie podobna
moon Maja anioł, oczy diabelskie, wzroku oderwać nie można, na 4 zdjęciu niby łagodna, ale jak się dłużej przyjrzysz to zadziora
moon Maja anioł, oczy diabelskie, wzroku oderwać nie można, na 4 zdjęciu niby łagodna, ale jak się dłużej przyjrzysz to zadziora
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Katamisz - a mnie butki Gracjany zafascynowały, wyglądają na białe z lazurowymi dodatkami....
Traschka - czerwony płaszczyk super
Ja tak bardziej odzieżowo, bo wszystkoch ochów i achów nie przebiję Ale z tym myleniem płci to masakra - no Młoda to gł. na niebiesko albo zielono chodzi więc ewentualnie mogę wybaczyć...
Traschka - czerwony płaszczyk super
Ja tak bardziej odzieżowo, bo wszystkoch ochów i achów nie przebiję Ale z tym myleniem płci to masakra - no Młoda to gł. na niebiesko albo zielono chodzi więc ewentualnie mogę wybaczyć...
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Moon to by się Maja z Tymkiem dogadała i ja tam wcale nie widzę chłopca na tych zdjęciach... Zadziora jak nic!!
Trasia Marysia słodzinka i ubrana jak ta lala :-) Mama dba o córeczkę. A łopatka faktycznie, chyba jakaś magiczna
Katamisz co Ty opowiadasz?? W ogóle to najpierw szukałam gdzie Ty to jesteś na tym zdjęciu. Myślałam, że to jakaś nastolatka!! Nieźle wyglądasz. A Gracjana obłędna i te jej włosy...
Forever a Ty dawaj zdjęcia Młodej, bo bardzo ciekawa jestem jak obecnie wygląda... Come on!!
Trasia Marysia słodzinka i ubrana jak ta lala :-) Mama dba o córeczkę. A łopatka faktycznie, chyba jakaś magiczna
Katamisz co Ty opowiadasz?? W ogóle to najpierw szukałam gdzie Ty to jesteś na tym zdjęciu. Myślałam, że to jakaś nastolatka!! Nieźle wyglądasz. A Gracjana obłędna i te jej włosy...
Forever a Ty dawaj zdjęcia Młodej, bo bardzo ciekawa jestem jak obecnie wygląda... Come on!!
Podziel się: