reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
martadelka tak - to ja:-D albo moja mama, czasem też Marcin a na jednym koleżanka, na jednym też szwagierka:) Więc może uściślijmy, że ja mam czarne, długie włosy:-D ty niefejsbukowa?

moon hehe, to zgadłam pięknie:-D ale żyrafa ma na głowie kwiatki!

edit: martadelka spejalnie dla ciebie policzyłam, że jestem na zdjęciu 5 i 6 :)

Ostatnia edycja:
trasiu no na pewno nie pomyliłabym Cie z Marcinem:-D no i z avataru wiem, że masz ciemne (raczej niekręcone włosy - więc blondynka na zdjęciu odpada:-p), czyli wybór nie był trudny, uwierz mi;-) a facebook do mnie nie przemawia...
moon zważywaszy na to, że u mnie permanentny nieład artystyczny w domu to Majeczka musiałaby nieźle się napracować, żeby jeszcze większy bałagan zrobiła:-D

Katamisz - a mnie butki Gracjany zafascynowały, wyglądają na białe z lazurowymi dodatkami....
Traschka - czerwony płaszczyk super :tak:
Ja tak bardziej odzieżowo, bo wszystkoch ochów i achów nie przebiję :sorry:Ale z tym myleniem płci to masakra - no Młoda to gł. na niebiesko albo zielono chodzi więc ewentualnie mogę wybaczyć...

reklama
Moon to by się Maja z Tymkiem dogadała :-D i ja tam wcale nie widzę chłopca na tych zdjęciach... Zadziora jak nic!!
Trasia Marysia słodzinka i ubrana jak ta lala :-) Mama dba o córeczkę. A łopatka faktycznie, chyba jakaś magiczna :-D
Katamisz co Ty opowiadasz?? W ogóle to najpierw szukałam gdzie Ty to jesteś na tym zdjęciu. Myślałam, że to jakaś nastolatka!! :szok: Nieźle wyglądasz. A Gracjana obłędna i te jej włosy...
Forever a Ty dawaj zdjęcia Młodej, bo bardzo ciekawa jestem jak obecnie wygląda... Come on!!

Do góry