reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

katamisz ty to laska jestes i bardzo młodo wygladasz naprawde, Gracjana ślicznotka

mrsmoon, traschka dziewczyny pięknotki, jak można je wogóle wziąć za chłopczyków, no szok poprostu!!

forever no ja przyznam szczerze ze twojej Krysi to jeszcze nie widziałam wogóle tutaj, wiec ładnie poprosze o jakies fotki

poszalałyscie z tymi zdjeciami dzis, nie ma co :-)

reklama
Katamisz Gracjana śliczna jak zawsze, wiesz że ja ją uważam za ślicznotke z takimi pięknymi włoskami a Ty laska że hoho :-)
Trashka no wreszcie :-) Marysia też taka śliczna i ewidentnie dziewczęce rysy:-) ona mi sie zdaje, ze będzie taką niedostępną ślicznotką ;-)
Mrsmoon Majka i jej hypnotizing wzrok :-) ubóstwiam to :-) kolejna ślicznotka

To ja wam wkleję dla rozweselenia dzisiejszą sesję z malinami i jeżynami :-)
napiszę tylko ze Mati je przeprosił bo wcześniej tylko sporadycznie jeżynę skosztował a dziś szaleństwo :-)

Załączniki

• DSC05453aaa.jpg
    DSC05453aaa.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC05442aaa.jpg
    DSC05442aaa.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC05443aaa.jpg
    DSC05443aaa.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC05452aaa.jpg
    DSC05452aaa.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny, cudne dzieciaczki!!!
Mrsmoon- mina Majki z ostatniej foty- moja ulubiona!!!!! W ogóle uwielbiam ten jej aniołkowato- łobuzerski uśmiech- co za połączenie!
Trasia- synowa pierwsza klasa!:tak: śliczny sweterek i płaszczyk i szare buciczki. A nie tylko wózki majątakie same- także wiaderka rzecz jasna:-D Ale za synową Twoją nie muszę się jeszcze brać, coo? Jerzyk poczeka??:-):-D:rofl2:
Kati, a mój akurat maliny i jeżyny je z wielkim namaszczeniem- delikatnie chwyta w dwa palce i wkłada do buzi- mamy ubaw, bo zazwyczaj cyrk jedzeniowy robi podobnie jak Mati!

Dubeltówka, fajne te Twoje małe Diablice:)

Emilcia słodka Martadelko!

Ostatnia edycja:
Aestima Jerzyk poczeka! ja myślę że będzie dobrze jeśli chłopak będzie trochę starszy;-)
ale że wiaderko macie takie samo?? nigdzie więcej go nie widziałam!

kati haha zdjęcie nr 3 boskie!!!! mina nieziemska:) Mati to niezły przystojniak, zawsze taki był!

Ostatnia edycja:
trasia ja też się zastanawiam jak i kto może pomylić Marysię z chłopcem:szok:Przecież ona ma tak delikatną i dziewczęcą buzkę ,że sukienki jej nie trzeba żeby to wiedzieć.Śliczna i uwielbiam oglądać jej zdjęcia!!Może to przez to ,że tak mało ich tu wrzucałaś nam zawsze:tak:aaa i miałam pisać ,że płaszczyk i trzewiki pierwsza klasa!!Naprawdę śliczne!!A powiedz gdzie kupiłaś jej taką czapunię śliczną?W H&M??

kati no Mati przystojniak w sam raz dla Gracjany kawaler :-)No i cudowne minki robił dzisiaj przy tych malinach i jeżynach.Zdjęcie numer 3 The best!!

moon Maja ma powalające spojrzenie.Jak to kati obrała w słowa "HIPNOTAYZING" powaga:tak:
Mnie kupiła:rofl2:

forever aleś Ty spostrzegawcza jest;-)Gracka ma białe adidasy Reeboka zapinane na rzepy właśnie z lazurowymi wstawkami.Początkowo byłam nastawiona na nie do tych bucików ale ostatecznie są super!Oczywiście ze skóry naturalnej i rozm 23 :-)(Kajak po mamusi:p)

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok:
ale żeście poszalały:szok:

dubeltówka - mina Asi ekstra:-D a najbardziej fajne foto to to, które na fb widziałam - jak pani prezes etaty redukuje:-D
wreszcie Emilkę martadelkową sobie mogę pooglądać:-)urodziwa z niej dziewczynka, co już wcześniej mówiłam:tak:
mało było tu Marysi, wreszcie trasia nadrobiła:tak:też mi się ubranka podobają i uważam, że to cały tata - zwł. na tej focie pt. "ponuraki"! ale też nie uważam, że można ją z chłopcem mylić - moim zdaniem ma b. delikatne, dziewczęce rysy twarzy; ["ludzie to som gupi i sie nie znajom":-p]

Gracjana z mamą fajne laseczki, mimo niefortunnej - wg katamisz - perspektywy:tak:a włosy Gracki po prostu zachwycają:tak:

Maja moon ma bardzo wyjątkową urodę, taką niepowtarzalną - i te oczy naprawdę intrygujące; no ale to po mamie:tak:
kati - Mati generalnie ma chyba dość bogatą mimikę twarzy, ale ostatnie foto wymiata:-D też się uśmiechnęłam od razu:tak:

filmik z Antkiem-rolnikiem niestety mi nie "działa", a próbowałam kilka razy; widać tylko, że blondasek z niego jest;

reklama
Do góry