reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
martadelka kiedyś na zdjęciu było widać Twojego męża i miałam wrażenie, że Emilka do niego podobna, ale na tych zdjęciach no normalnie skóra zdjęta z Ciebie i faktycznie Emilka wygląda na oazę spokoju:tak:
olga:-DAntek rewelacja, "Mały Antek farmę miał, ija ija oooo":-D
katamisz ja tam wielkiej głowy nie widzę, świetnie wyglądasz i w życiu bym nie powiedziała żeś mama, tym bardziej dwójki:tak: Gracjana jak zwykle boska

dubeltówka Emi po urodzeniu to był czysty Tato, teraz też bardziej do Niego podobna niż do mnie, więc gdzie Ty to podobieństwo widzisz?:-p Mi się wydaje, że ma oczy i oprawę oczu po mnie, i chyba usta:tak:

Jako, że powalczyłam dziś z tel - przypominamy się. Na dzisiaj "Maria, zdobywca placu zabaw"

samsung 249.jpgsamsung 250.jpgsamsung 254.jpgsamsung 258.jpgsamsung 266.jpgsamsung 268.jpgsamsung 270.jpgsamsung 273.jpgsamsung 275.jpg

niestety - jak można zauwazyć - moje dziecko jest blondynką :szok: a my oboje czarni... nie ukrywam, że mam nadzieję że ściemnieją :-D

trasiu ależ Marysia jest cudna!!! i jak gustownie ubrana:szok::-) butki pierwsza klasa, czerwony sweterek - suuuper, sama bym taki chciała... dla siebie buhahahahaha i jak to się stało, że tak mało wklejasz fotek Marysi??? ja chcę więcej!:tak: co do włosków: my z M też obydwoje ciemni :)-p), Emi od paru miesięcy blond:szok::-D

martadelka nie wklejałam, bo miałam wszystko w tel do dzisiaj nie udało mi się zgrać zdjęć. Miałam problem, komp nie widział mojego tel. Dopiero dziś znalazłam jakąś specjalną nakładkę na program więc ruszam!

Zwróćcie uwagę, że Marysia niemal na każdym zdjęciu trzyma w ręce niebieską łopatkę - to jej maskotka :-D na kazdym spacerze ma ją cały czas w rękach i bez niej nigdzie się nie rusza:-D

no to teraz już nie będzie żadnych wymówek kochana!:-p Marysieńka jest boska, wklejaj jeszcze foty!!!
co do łopatki to moja Emi też uwielbia z czymś chodzić (czuje się chyba bezpieczniej), ale takiej ' maskotce' nigdy nie słyszałam:-D

trasia Marysia jest taka delikatna! Od razu widać, że to dziewczynka:tak:Inna sprawa, że prosto od fryzjera wyszła:-DZupełnie jak Maja;-)Ostatnio brat A sobie zażartował i zapytał czemu Maję tak krótko ścinamy:-D Ubranka macie cudne, a płaszczyk - brak mi słów:tak:
Maja chodzi z łopatką z oczojebnymi pomarańczowymi i zielonymi końcówkami...

reklama
Do góry