reklama
Aestima
Fanka BB :)
Mieszko czytaniem niezaintersowany był, ale od kiedy czytamy ksiażki na jego poziomie- umie się skupić. W tych zakamarkach są takie teksty np " babo chce tam! DA-DA!" Albo " mama tuli, tata tuli, Babo tuli, Ajsza tuli"- itp. wszyscy się przytulają! A moje ulubiona jak gotują ciasto: mama ubija, binta samruje, tata ugniata lalo wsypuje, Ajsza pilnuje"- i stosowny obrazek. Albo jak tańczą jest tekst " pupa mamy bombeli, bombeli bam, pupa ajszy bembedi bembedi bem, pupa Binty pimperi, pimperi pam" są b. rytmiczne!
kupiłam w empiku, można na all i tuZakamarki
Poza tym oglądamy obrazki i lubi tez sam sobie oglądać- stawiam mu koszyk z książkami i 15 minut przegląda sobie sam.
bardzo lubi też tą Moje minki - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
a ja czytać tąPoczytaj mi, mamo. Księga pierwsza - Opracowanie zbiorowe - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
kupiłam w empiku, można na all i tuZakamarki
Poza tym oglądamy obrazki i lubi tez sam sobie oglądać- stawiam mu koszyk z książkami i 15 minut przegląda sobie sam.
bardzo lubi też tą Moje minki - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
a ja czytać tąPoczytaj mi, mamo. Księga pierwsza - Opracowanie zbiorowe - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
andariel
mama super dwójki :]
tak Aestima, bo jak ubiorę Leosia w portki zwykłe, bluzkę i np. czapkę z daszkiem, to przypomina małego ledwo od ziemi odrośniętego łobuza, no i tak zatęskniłam za wizerunkiem srajportka małego, że powróciłam do ogrodniczek bo to takie jeszcze dziecięce jest, urocze; ech, się wzruszyłam!
Aestima
Fanka BB :)
Andariel, ja też, z tego samego powodu- zwłąszcza do prababy i pradziadka go tak słodziaśnie ubieram z tego powodu wracam też czasami do takich bardziej, eee niemowlęcych czapek Jak ta na zdjęciu. A te drugie ogrodniczki to od forever
Dla nie facebookowych cioć, wrzucam jeszcze prezesa wieczorną kąpiel w sadzie
Asinka, ale Tymek śpi rozczulająco MIeszko zawsze tak normalnie jakoś, na plecach lub boku.
Dla nie facebookowych cioć, wrzucam jeszcze prezesa wieczorną kąpiel w sadzie
Asinka, ale Tymek śpi rozczulająco MIeszko zawsze tak normalnie jakoś, na plecach lub boku.
kati u nas identycznie trasiowa Marysia to jakiś fenomen;-) ale powiem Wam, że trochę nie mogę doczekać się tego czytaniaMadzioolka u nas kiepsko, jak wyciągam książkę to Mati już ją chce ale przewracać, jeść, sam oglądać itp. i wygląda to tak, ze ja biorę inną i czytam a on bawi sie inną a za chwilę bierze moją i ja znów czytam tamtą. A najlepiej jak mu mówię coś/opowiadam sama na pamięć znając
andariel
mama super dwójki :]
hehehe, Tymek wypiął zadek i sobie chrapieLeosiowi się zdarza zasypiać w takiej pozie, ale potem już śpi tak zwyczajnie; za to Ninka do teraz potrafi spać właśnie z wypiętą dupcią;
Aestima - mina Mieszka na 2 zdjęciu w wanience boskabrakuje tam jeszcze odrobiny luksusu w stylu drinka z palemką
Aestima - mina Mieszka na 2 zdjęciu w wanience boskabrakuje tam jeszcze odrobiny luksusu w stylu drinka z palemką
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
traschka
Mama Marysi
martadelka haha, a wiesz ze mi sie wydawalo, ze my malo czytamy? Ze za malo ksiazeczek jest w domu i Marysia powinna dluzej skupiac sie na jednej? zmieniam zdanie:-)
reklama
Podziel się: