reklama
ja nadrobiłam zaległości więc piszę:-)
Madzioolka cudna ta Majeczkowa kreacja na baletnicę:-) i ta korona!!! hihi suuuupersako:-) pochwal się co miałaś za torta ależ piękne to zdjęcie z babcią:-)
lavrunia a Wy z córunią poszłyście w biel:-) pięknie:-) a Ty chyba troche taka 'rockendrolowa' (;-)) mama Jesteś, co nie?:-)
anariel co za mina!? (1 fota) 'Tatuś nie podskakuj' strach się bać
aestima wszystkie fotki świetne ale tuli-tuli z Mamusią najlepsze:-) fajowe ogrodniczki:-)
asinka biedny Tymcio, na podłodze śpi, że rodzice na to pozwalają buhahaha moja mała też tak śpi, ostatnio to jej ulubiona pozycja, czy mi się wydaje czy Tymek jest wysoki?:-)
trasia ja uwielbiam naśladować ogłosy zwierzaczków, siedzieć z Emilką i przeglądać książeczki, najwięcej mamy takich z twardymi stronami, i z niecierpliwością czekam, że mała dorośnie do czytania:-)
edit: aestima te książeczki są z twardymi stronami?
Madzioolka cudna ta Majeczkowa kreacja na baletnicę:-) i ta korona!!! hihi suuuupersako:-) pochwal się co miałaś za torta ależ piękne to zdjęcie z babcią:-)
lavrunia a Wy z córunią poszłyście w biel:-) pięknie:-) a Ty chyba troche taka 'rockendrolowa' (;-)) mama Jesteś, co nie?:-)
anariel co za mina!? (1 fota) 'Tatuś nie podskakuj' strach się bać
aestima wszystkie fotki świetne ale tuli-tuli z Mamusią najlepsze:-) fajowe ogrodniczki:-)
asinka biedny Tymcio, na podłodze śpi, że rodzice na to pozwalają buhahaha moja mała też tak śpi, ostatnio to jej ulubiona pozycja, czy mi się wydaje czy Tymek jest wysoki?:-)
trasia ja uwielbiam naśladować ogłosy zwierzaczków, siedzieć z Emilką i przeglądać książeczki, najwięcej mamy takich z twardymi stronami, i z niecierpliwością czekam, że mała dorośnie do czytania:-)
edit: aestima te książeczki są z twardymi stronami?
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Maja za to zasypia normalnie ale w nocy takie akrobacje robi i śpi długo w takiej pozycji
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Martadelka śpi na podłodze jak oglądamy w sypialni film na dvd, a Tymek to jest taka wiercipięta, że z łóżka pewnie by spadł. Także, żeby spokojnie obejrzeć film wolę, żeby pospał na podłodze Wyrodna matka A czy On jest wysoki?? Hmm... Wyżsi kawalerowie tu są. Tymek ma jakieś 76-77 cm.
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Madzioolka świetna spódnica, serio rewelacja....podjełabyś się uszycia takiej dla mojej Asi??????
Leo i Mieszko są bardzo podobni do siebie, jak bracia:-) Mieszko jaki duży
Asinka zazdroszczę Ci, że Tymek potrafi tak zasnąć....u nas tylko łóżeczko i to z wielkim oporem
Leo i Mieszko są bardzo podobni do siebie, jak bracia:-) Mieszko jaki duży
Asinka zazdroszczę Ci, że Tymek potrafi tak zasnąć....u nas tylko łóżeczko i to z wielkim oporem
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dubeltówka z chęcią , nie ma problemu tylko powiedz w jakich kolorach ma być
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
A jest gdzieś stronka gdzie mogłabym wybrać kolor, w sensie zobaczyć w jakich kolorach dostępny jest materiał?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Oczywiście: Tiul - sklep Kameleon
Ja swój co prawda kupowałam w sklepie stacjonarnym ale w tym będę robić zaraz zamówienie to i tiul mogę wziąć od razu dla Was
Ja swój co prawda kupowałam w sklepie stacjonarnym ale w tym będę robić zaraz zamówienie to i tiul mogę wziąć od razu dla Was
reklama
Ola czyta sama... w sensie ogląda, obraca i już coraz rzadziej zjada ale żadnej swojej książeczki nie ominie
Asinka ale fajny w tych ogrodniczkach
Aestima Miesio jest superowy chłopak, taką ma zawsze pocieszną minkę A nie mina gangstera jak u Oli
Andariel Leo normlnie spojrzenie w stylu James'a Dean'a będzie miał rwanie
Asinka ale fajny w tych ogrodniczkach
Aestima Miesio jest superowy chłopak, taką ma zawsze pocieszną minkę A nie mina gangstera jak u Oli
Andariel Leo normlnie spojrzenie w stylu James'a Dean'a będzie miał rwanie
Podziel się: