reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
ja nadrobiłam zaległości więc piszę:-)
Madzioolka cudna ta Majeczkowa kreacja na baletnicę:-) i ta korona!!!:szok: hihi suuuupersako:-) pochwal się co miałaś za torta:tak: ależ piękne to zdjęcie z babcią:-)
lavrunia a Wy z córunią poszłyście w biel:-) pięknie:-) a Ty chyba troche taka 'rockendrolowa' (;-)) mama Jesteś, co nie?:-)
anariel co za mina!? (1 fota) 'Tatuś nie podskakuj' strach się bać:-D
aestima wszystkie fotki świetne ale tuli-tuli z Mamusią najlepsze:-) fajowe ogrodniczki:-)
asinka biedny Tymcio, na podłodze śpi, że rodzice na to pozwalają buhahaha moja mała też tak śpi, ostatnio to jej ulubiona pozycja, czy mi się wydaje czy Tymek jest wysoki?:-)
trasia ja uwielbiam naśladować ogłosy zwierzaczków, siedzieć z Emilką i przeglądać książeczki, najwięcej mamy takich z twardymi stronami, i z niecierpliwością czekam, że mała dorośnie do czytania:-)

edit: aestima te książeczki są z twardymi stronami?

Ostatnia edycja:
Martadelka śpi na podłodze jak oglądamy w sypialni film na dvd, a Tymek to jest taka wiercipięta, że z łóżka pewnie by spadł. Także, żeby spokojnie obejrzeć film wolę, żeby pospał na podłodze :-p Wyrodna matka :-D A czy On jest wysoki?? Hmm... Wyżsi kawalerowie tu są. Tymek ma jakieś 76-77 cm.

Madzioolka świetna spódnica, serio rewelacja....podjełabyś się uszycia takiej dla mojej Asi??????
Leo i Mieszko są bardzo podobni do siebie, jak bracia:-) Mieszko jaki duży:szok:
Asinka zazdroszczę Ci, że Tymek potrafi tak zasnąć....u nas tylko łóżeczko i to z wielkim oporem:baffled:

turkusową dla Asi, turkusową!:)
ŁAdnie by jej było w tym kolorku:tak:

Martadelko
, seria o maxie tak, a o babo, bincie, lalo i ajszy nie, ale jeszcze nie zdefastował! Jednak do samodzielnego czytania mu tycha akurat nie daję.

reklama
Ola czyta sama... w sensie ogląda, obraca i już coraz rzadziej zjada ;) ale żadnej swojej książeczki nie ominie ;)

Asinka ale fajny w tych ogrodniczkach :)

Aestima Miesio jest superowy chłopak, taką ma zawsze pocieszną minkę :) A nie mina gangstera jak u Oli :p

Andariel​ Leo normlnie spojrzenie w stylu James'a Dean'a :D będzie miał rwanie :D

Do góry