reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
larvuniu - czyżby Misia jadła torta łyżeczką? wyglądała cudnie, opaska bardzo efektowna:tak:widać, że rowerek ją cieszy:tak:
starała się a ja jej nie przeszkadzałam ;p Pare razy udało jej się trafić tortem do buzi z łyżeczki hehehe, ale wiekszość z łyżeczki spadało pod stół ;) Ale była dzielna i uparta ;) Później rękoma wyjadała ;D

dzieki dziewczyny

Leosiowa mina (coś pt. "no, tatusiu, ja kiedyś będę większy od Ciebie")
DSC_4051.jpg

Andariel, ale Wasze zdjecia są piękne! Podobnie jak te od Mrsmoon!
A Leoś- no cóż mogę powiedzieć0 taki on Miesiowy, ze oczu oderwać nie mogę:))
Miesio w dniu dzisiejszym
Wrały sie w innej kolejności niż chciałam, ale niech będzie
tu książka którą przy okazji chciałam baaardzo polecić i całą serię zakamarki, mamy binta tańczy, lampa maxa i wózek maxa a teraz jeszcze babo chce i książeczki są rewelacyjne w swej prostocie! Fabuła dostosowana akurat do wieku naszych roczniaków. Są to jedne z najlepszych książek na naszej półce ( a naliczyłam, że mamy około stu pozycji dla samego Miesia!:szok:)P1150346.jpg
Klocki są doooobre, mniam!P1150276.jpg
Tuli- tuli z mamąP1150279.jpgP1150286.jpgP1150293.jpg" "Ejże czy wyście powariowali?? Gdzie mnie znowu wieziecie?!"P1150302.jpgP1150307.jpgP1150318.jpg

Zamyślona żyrafka P1150328.jpg
Olaboga! Ile stron do przeczytania!P1150344.jpg

hehehe dobra mina Leosiowa, taka trochę psotniczo-zadziorna :)

A Miesio zamyślony w samochodzie - no po prostu bomba!!! :)

Ostatnia edycja:
andariel no mina łobuzerska, a na Krysi urodzinach tak łagodnie i grzecznie wyglądał:tak:
Aestima Ty jak nastolatka wyglądasz dziewczyno! A Mieszko na ósmym zdjęciu wymiata:-D:-Dco za mina:-D:-D
No i rzeczywiście chłopaki podobne do siebie, ciekawe, czy tak im już zostanie;-)

reklama
Do góry