asinka Tymek jest po prostu niesamowity!!! wygląda jak z żurnala, model jak nic:-):-) co do przyszłych chłopaków mojej małej to mój M mówi kategoryczne 'nie', dubeltówka w przygotowaniu i może dla tego tak się ociągamy z kupnem drzwi
reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
Zołzik śliczne fotki, a już minka Ediśka całowanego w rączkę przepiękna a co to za torcik? bo mi w brzuchu zaburczało!
andariel
mama super dwójki :]
dokładnie! w ogóle Edi jest taki uroczy! Leo miał taką samą świeczkę na swoim torcieZołzik śliczne fotki, a już minka Ediśka całowanego w rączkę przepiękna
dokładnie! w ogóle Edi jest taki uroczy! Leo miał taką samą świeczkę na swoim torcie
My dostaliśmy od Forever
zołziku kochany!!! najpiękniejsze i najszczersze życzonka dla Twojego szkraba!!! zdrówka, miłości i szczęścia na co dzień. Życzenia trochę spóżnione, ale nie dałam rady wejść wczoraj na bb
ale do rzeczy: Ediś jest taaaaki słodziutki, do schrupania, tak jak torcik (kasia mi też zaburczało w brzuchu), i ta fotka Wy i Ediś - przepiekna a raczej minka Ediśka fantastyczna, tyle w niej miłości, czadziorrrrrr!!!
ale do rzeczy: Ediś jest taaaaki słodziutki, do schrupania, tak jak torcik (kasia mi też zaburczało w brzuchu), i ta fotka Wy i Ediś - przepiekna a raczej minka Ediśka fantastyczna, tyle w niej miłości, czadziorrrrrr!!!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ediś rewelacja!! Piękny kawaler i miny ma przeurocze. I jak dla mnie też 3 zdjęcie rewelacja :-) Aż chce się cały czas patrzeć :*
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Tymcio przystojniak w tym gajerku a Ediś cudny zwłaszcza minka na rodzinnej fotce super
reklama
Podziel się: