reklama
kate009
Fanka BB :)
Moja Madzia
Aestima moj za to nie chce siedziec, albo pelza albo wspina sie i staje. Ale korzystaj jeszcze z tego, ze maly jest stacjonarny. Dzisiaj poszlam do toalety na siusiu, a mlody szybciutko przypelz pod drzwi, polozyl sie i prawie 10min nie dal mi wyjsc
_Angel_
Mama małej stokrotki
_Angel_
Mama małej stokrotki
Zamawiam jednego z tych przystojniaków dla mojej Hanuli
Każde dzieciątko wspaniałe, a tak niedawno martwiłyśmy się, czy z brzuszkami w porządku. Teraz nasze skarby są coraz bardziej samodzielne i charakterne.
Hanka zjada mojemu mężowi ziemniaki z talerza poszła do niego, bo ma więcej niż ja :-)
Każde dzieciątko wspaniałe, a tak niedawno martwiłyśmy się, czy z brzuszkami w porządku. Teraz nasze skarby są coraz bardziej samodzielne i charakterne.
Hanka zjada mojemu mężowi ziemniaki z talerza poszła do niego, bo ma więcej niż ja :-)
reklama
A pojechał z gośćmi na zakupy, a ja mam chwilkę, więc odwiedzam mój ulubiony wątek
mamusiu piękna ta zimowa sesja!
Aaga tak jak piszą dziewczyny - płeć bliźniaków bez problemu rozróżniłam, są cudowne i pewnie wyrosną na takie piękności jak Julka
Dzastina no Oliś ma wagę słuszną;-) i jak dorośle już wygląda! 4-miesięczna córka mojej koleżanki przegoniła Maję - waży 8kg a moja Maja powoli dobija do 8...
mamusiu piękna ta zimowa sesja!
Aaga tak jak piszą dziewczyny - płeć bliźniaków bez problemu rozróżniłam, są cudowne i pewnie wyrosną na takie piękności jak Julka
Dzastina no Oliś ma wagę słuszną;-) i jak dorośle już wygląda! 4-miesięczna córka mojej koleżanki przegoniła Maję - waży 8kg a moja Maja powoli dobija do 8...
Podziel się: